![]() |
זיהוי סוג הקובץ - PHP
איך אני מזהה מה הסוג של הקובץ? נגיד aa.txt אז סוג הקובתץ הוא txt?
בPHP תודה רבה! |
ציטוט:
בעזרת הפונקציה filetype או שפשוט אתה בודק מה הסיומת שאחרי הנקודה. |
אמרת לי באמצעות FILETYPE אז בסדר, אבל או שפשוט אתה בודק... אני שאלתי איך חחח XD.
בכל אופן תודה רבה רבה! :). |
עושה explode/explore חכתי איך כותבים (תחפש בפורום מדריכים) ולוקח את החלק השני (אחרי הנקודה)
|
ציטוט:
אתה יכול להשתמש ב: PHP קוד:
|
ATOM קצת הסתבכת...למה לספור ואז להוציא את האחרון - 1 ?
הנה שיטה הרבה יותר טובה PHP קוד:
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
ציטוט:
והיא בטוח עובדת לך ? אחרי שבדקתי ככה ב REF (לא ניסיתי) strrchr = strstr עכשיו STRSTR מחזירה לך את כל מה שנשאר אחרי הנקודה לודגמא : this.is.my.file.name.and.i.like.it.txt עם STRSTR אתה תקבל : is.my.file.name.and.i.like.it.txt עכשיו עבור SUBSTR עם התחלה של 1 אתה אמור לקבל s.my.file.name.and.i.like.it.txt אבל אני לא בטוח , זה רק מהסתכלות ב REF אני יעשה בדיקה ויערוך עריכה, עשיתי בדיקה ועבור STRCHR אתה מקבל .txt כנראה שזה הולך מהסוף להתחלה...לא חשבתי על זה ככה...יפה. |
ציטוט:
זה לא עושה מהסוף להתחלה, זה עושה מהפעם האחרונה בסטרינג שנמצא התו המבוקש. ההבדל בינו ל strstr שstrstr פועל מהראשון. הsubstr זה רק בשביל להוריד את הנקודה. |
ציטוט:
strchr -- Alias of strstr() אבל כשיש פעמיים R strrchr -- Find the last occurrence of a character in a string מוצא את המופע האחרון של תו מסויים.. בגלל זה התבלבלתי בניהם אני יעשה מבחן קטן ואני יגיד לך מה יותר יעיל.... הדרך שלי או הדרך שלך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ