הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   למכירה דומיין ישראלי input.co.il (לרציניים בלבד) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=33428)

RGB 22-10-06 15:37

למכירה דומיין ישראלי input.co.il (לרציניים בלבד)

שלום רב,

למכירה דומיין ישראלי input.co.il בתוקף לעוד שנתיים.
דומיין מצויין למגוון תחומים מחברות ופורומים עד אתרי חיפוש וכולי, למבינים!!!

הצעות מרציניים בלבד, ההעברה על חשבון הקונה (בלי שום דרך לעקוף את זה אני מבקש הצעות מרציניים ולא מילדים שמחפשים לחסוך 200 שקל)

הצעות פה או בפרטי

somebody 22-10-06 15:40

תוכל להסביר לי למה הוא מתאים לפורומים, חברות, חיפוש וכו..?

RGB 22-10-06 15:44

עקרונית זה תלוי בחברה שלך אבל input זה מושג מתחום המחשבים ולכן זה מתאים לחברות בנושא כמו שכל שם בנושא מתאים.
כאמור המכירה מתבצעת רק אם יבוא קונה מתאים, אף אחד לא חייב לקנות או להגיב אלא אם הוא רוצה לקנות, שמתי לב שהתגובות פה לפעמים לא רציניות ולפעמים מציעים מחירים מצחיקים אבל אם יש רציניים ניתן לפנות.
תאריך תפוגה הוא 22/10/2008 שנתיים מהיום

Shimon 22-10-06 16:44

בכמה אתה מוכר?

Linux 22-10-06 16:47

200 ש"ח, הוא ציין את זה.
אשמח אם תיצור איתי קשר: 220893178

RGB 22-10-06 16:51

לא ציינתי 200 ש"ח, זה מאוד נמוך, לכל המרבה במחיר כאשר המחיר ההתחלתי הוא 500 ש"ח. (ושוב המחיר לא כולל דמי העברה שהם על חשבון הקונה- במקרה ולא ימכר אשמור לעצמי ואמכור בעתיד או שאקים אתר). ולצערי אני לא משתמש באיי סי קיו. ניתן לפנות פה בהודעות פרטיות או להשאיר אי מייל לתקשורת.

dorix 22-10-06 17:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RGB
לא ציינתי 200 ש"ח, זה מאוד נמוך, לכל המרבה במחיר כאשר המחיר ההתחלתי הוא 500 ש"ח. (ושוב המחיר לא כולל דמי העברה שהם על חשבון הקונה- במקרה ולא ימכר אשמור לעצמי ואמכור בעתיד או שאקים אתר). ולצערי אני לא משתמש באיי סי קיו. ניתן לפנות פה בהודעות פרטיות או להשאיר אי מייל לתקשורת.

לול המחיר שלך לא להוסטס מצטער לאכזב...:-/

FreshServ.Net 22-10-06 17:08

כן מחיר, לא מחיר...
לא ממליץ לאף אחד פה לקנות דומיין ישראלי ממישהו עד שיעבור חודש+- שהדומיין עובד.
למה? שאזכיר מה קרה פה עם שמות מתחם ישראליים? שגם אני נפלתי במזימה הזאת?

RGB 22-10-06 17:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dorix
לול המחיר שלך לא להוסטס מצטער לאכזב...:-/

האמת שמקריאה פה בפורום כנראה שהרוב ילדים ולא בעלי אמצעים, מוכרים פה דומיינים במחירים מצחיקים של דמי כיס.
אבל נראה לי שבעתיד אלה שקונים פה יהיו מרוצים, השמות הטובים הולכים ומתמעטים, בקרוב יהיה מצב דומה למצב בארה"ב שם אין מילה באנגלית שכבר לא רשומה.
אז מחירי הדומיינים יעלו מאוד ויתפתח שוק אמיתי של דומיינים, הרי אם דומיין כמו Business.com נמכר בכמה מיליוני דולרים אז גם אם השוק פה הרבה יותר קטן (נגיד 2 אחוז מאוכלוסיית ארה"ב) עדיין מוכרים פה שמות לא רעים במאתיים שקל. מחיר מצחיק. פחות מ-50 דולר. מה הרווח פה? תוך שנה שנתיים הכל פה ישתנה מהבחינה הזאת, השוק כבר מתחיל להבין את זה ואז הוא יתעורר ומי שצבר שמות טובים יהנה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
כן מחיר, לא מחיר...
לא ממליץ לאף אחד פה לקנות דומיין ישראלי ממישהו עד שיעבור חודש+- שהדומיין עובד.
למה? שאזכיר מה קרה פה עם שמות מתחם ישראליים? שגם אני נפלתי במזימה הזאת?

צודק, קראתי את הדברים פה, האמת שאצלי החיוב מופיע בד"כ מיידית אבל שווה לפני שקונים פשוט לפנות לאיגוד האינטרנט הישראלי ולשאול אם התשלום עבור הדומיין כבר בוצע. להזהר תמיד טוב!

x^leader^x 22-10-06 18:53

תגיד,
קוראים לך גדי?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ