![]() |
מבצע רייסילר מתחיל + דומיין עולמי מתנה , בהתחייבות לחודשיים.
שלום לכולם ,
cRv יוצאת במבצע לשלושה ימים. רייסילר מתחיל : נפח שטח אירוח : 4 גיגה תעבורה חודשית : 450 גיגה כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי : 120 ש"ח מחיר לחודשיים : 200 ש"ח כולל דומיין עולמי מתנה ! מהחדש השלישי התשלום הוא : 100 ש"ח * הדומיין נרשם מחברת Godaddy + על שם הלקוח. * התחייבות לחודשים יכולה להתבצע בתשלום מראש בלבד. * cRv נותנת 5 שעות נסיון על החבילה לכל המעוניין. כתובת אתרנו : Www.cRv.co.il מפרט השרת המיועד אך ורק לאירוח אתרים : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz 2GB RAM 120GB HD Control Panel: DirectAdmin Mpbs : 100 MBIT חוות השרתים 012 , פתח תקווה פרטים נוספים או הזמנות : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:15 עד 23:00 פלאפון זמין 24 שעות ביממה : 054-8022863 פקס העסק : 077-7192828 מחלקת מכירות - Sales@cRv.co.il Icq : 716897 בברכה , |
דומיין עולמי בהתחייבות לחודשיים , שלוש כמה ?
|
לחודשיים.
|
מבצע שווה והכל...רק דבר אחד הציק לי...ההתחייבות ל24 שעות תמיכה בפלאפון שצויין...
אני לא רוצה שיגרם מצב שתכנס לרשימה השחורה שלי...בה אני מתקשר לאנשים בשעות לא סבירות כמו 3-4 בלילה כדי לראות תמיכה :). אגב אני מתקשר 3 פעמים שלא יגידו שהיו בשירותים או משהו... לא, אני לא משועמם (מביא לבן דוד שלי להתקשר - הוא עוד מעט מתגייס ככה שהוא לא לומד) פשוט לא רוצה שישלו את הלקוח. בין היתר, שמעתי עליכם ממש הרבה..והכל טובות...בכללי אני מקווה שנעשה בעתיד עסקים, בין היתר הרכישת שרתים שלהם והגב הכלכלי הראשוני - עשה עלי רושם מעולה! יישר כוח. המשך יום נעים ושבוע טוב. |
ציטוט:
מצטער מראש, אבל, ניסיתי להתקשר אליכם , ובאמת עניתם :S בערך באחת בלילה . |Rolleyes| עכשיו אי מדמין אותך בפוזה של "אהה זה הוא ????" .... |
ציטוט:
אני לא קם אני רץ מרוב החוזק :-D ודבר שני תודה רבה , נעשה עסקים לא תדאג (: שלב שלב :-) |
אחלה מבצע אחי שווה ביותר ...
|
ציטוט:
וCRV חח מעניין מה זה עושה לשאר בני הבית בלילה :). ומקווה שנעשה עסקים בעתיד :). המשך יום נעים. |
נישמע טוב החברה נראת איכותית אז בכללי מומלץ.
נ.ב CRV צור איתי קשר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ