![]() |
עזרה בפלאש..
שלום
הורדתי עיצוב חינמי מאתר כלשהו, עיצוב פלאש. ערכתי את הקובץ PSD..שיניתי הכל, הכל טוב. עכשיו אני לא יודע איך לערוך תעמודים (main,services) עם פלאש. לא נגעתי בפלאש בחיים. מישהו יכול לעזור לי? תודה. |
שלום ידידי מכיון שאף פעם לא השתמשת בפלאש אני ממליץ לך ללכת לחנות ספרים ולקנות את הספר הבא:
Flash 5 כולל Action Scripts למפתחי אתרים באינטרנט. הוצאת הוד-עמי. הספר מבוסס על פלאש 5 למרות שזאת גירסה ישנה וישנה היום גירסא יותר חדשה אבל בפלאש זה אותו דבר הכל אולי טיפה אבל ממש טיפה יש שינוי במיקום של הכפתורים אבל זה לא משנה. ממליץ בחום אחלה ספר! יש אפשרות ללמוד דרך מדריכים באינטרנט אבל בכל אופן זה לא כמו מהספר הספר יותר מסביר לעומק! המשך יום נעים. |
אנחנו לא יכולים לעזור לך, אי אפשר על הפעם הראשונה בפלאש כבר לערוך עיצובים...
כמו ש Tattoo אמר באמת כדאי שתרכוש ספר, כאן אנחנו לא נוכל לעזור לך אלה אם תהיה לך בעיה ספציפית |
מסמן תכפתור ולמטה יהיה לך action>button ושם יהיה לך תקוד...
|
ציטוט:
אני ממש אבל ממש לא ממליץ על הספר "ACTIONSCRIPT למפתחי אתרים באינטרנט". המחבר (פיליפ קרמן) כתב את הספר בצורה לא מובנת, הוא לא מייחס מספיק חשיבות לדברים חשובים באמת, הוא אוהב ללכת בדרכים עקיפות, כלומר, הוא לא אוהב להשתמש בתכנלוגיה החדשה של פלאש. לדוגמה: במקום להשתמש בפקודה HITTEST הוא משתמש בפקודה GETBOUNDS כדי ליצור צורה תואמת באקשן. או לדוגמה, הוא רוצה לבדוק איזה נגן יש למשתמש, אז, במקום להשתמש בפקודה שתגיד לו במדוייק באיזה נגן, הוא משתמש בפקודות שכביכול אין בפלאש 4 (או קודם לכן) כדי לבדוק אם הנגן יכול להבין אותן... אם יש לך יכולת לקרוא ספר באנגלית - עדיף יותר. בהצלחה. |
אני לא ילך לקרוא ספר שלם עכשיו בשביל לערוך 3 עמודים תהיו רציניים..
מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה=] |
ציטוט:
ועזרתי לך מה הבעיה?? לא הצלחת?פנה אליי באייסיקיו... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ