![]() |
מחפשים תומכים טכניים!
שלום לכולם , חברת Special-Serv.Net מחפשת תומכים אשר יודעים ועומדים בדברים הללו :
*שפה נקייה ורהוטה - חובה. *נסיון של שנה לפחות בתחום ההוסטינג - חובה. *התומך חייב להיות מעל גיל 14 וחצי - חובה. *ידע בשפת הקידוד Html ו CSS - מומלץ. *ידע בהתקנת פורומים , טיפול בבעיות שנוצרים בפורומים , התקנת מודים וסקינים אליהם - חובה. *ידע בפאנל הניהול DA, רמת משתמש רגיל ורמת ריסיילר - חובה. *ידע בשיחזור גיבויים למשתמשים דרך הפאנל DA - חובה. חייב שלתומך יהיה : אייסיקיו , מסנג'ר , פאלפון \ טלפון עובדים , רצוי גם סקייפ. התומך חייב להיות זמין לפחות 5 שעות ביום. שימו לב , התמורות גדולות , לכן הדרישות אמורות להיות בהתאם. להלן רשימת התמורות שניתן לקבל : שרת TeamSpeak של 50 אנשים, שרת Ventrillo 2.1 של 50 אנשים, ריסיילר אירוח אתרים של 1GB ו500GB תעבורה, ריסיילר שרתי רדיו של 500 מאזינים, שרת PsyBNC של 50 בונסרים. *ניתן לקבל תמורה אחת בלבד מהרשימה. *דרושים 2 תומכים בלבד. לכל המעוניינים אנא הגיבו באשכול או צרו קשר. בברכה דניס , מנהל חברת Special-Serv.Net. |
כל הדברים האלה ואתה קורה לזה תמורה גדולה?
אחד מהדברים וגם כולם זה לא תמורה גדולה.. אתה מבקש כעיקרון מישהו שיעשה הכל בחברה רק לא יקבל את הכספים אם תרצה לשלם כסף ואני מדבר על סדר גודל של לפחות כמה מאות בחודש דבר איתי אני אארגן לך מישהו פצצתי |
ציטוט:
בהצלחה |
ציטוט:
|
בהצלחה דניס.
מומלץ לעבוד עם דניס |
אם אתה מעוניין במתחזק שרת/תומך רק ב-רדיו שרתי מישחק,ונטרילו.
דבר איתי, כי לשאר הדברים אין לי סבלנות. |
צור קשר באייסי.
שלח הודעה גם אם אני במצב מנותק(בלתי נראה :) |
הוספתי אותך למסנג'ר.
|
מצאנו את כל מי שאנחנו צריכים , בבקשה לא לפנות אלינו יותר בקשר לזה , תודה
אפשר לנעול. |
EDIT לא שמתי לב להודעה למעלה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©