![]() |
שאלה בJS
כתבתי את הקוד הבא:
קוד:
<div class="meida"><b><span id="a1" onClick="document.a1.write('aaaaaaa');">aaa</span></b></div> הגדרתי שה display של SPAN הוא block.(בCSS). כשמחקתי את ה a1 זה העלה את זה רק בעמוד חדש, אבל אנירוצה שזה בעצם יחליף את aaa ב aaaaaa באותו עמוד. תודה רבה על העזרה :). |
קודם כל בשביל לגשת לשכבה עושים כך:
document.all.id בIE, ובפייר פוקס משתמשים בgetElemenyByID או משו כזה. דבר שני אם אתה רוצה להחליף תוכן של שכבה מסוימת, תשתמש בתכונה innerHTML שלה. |
לאהבנתי כלום ממה שאתה אומר, ואני ראיתי דבר כמו שאני רוצה לעשות רק עם תמונות. וזה עבד יופי, פשוט אני רצה לעשות את זה עם טקסט ולא מצליח לי :'(
|
לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה לעשות .
לפי מה שהבנתי אתה רוצה ללחוץ על aaa ושזה יהפוך לaaaaaaaa לזה היתכוונת?? |
קוד:
<span onclick="this.innerHTML = 'Text2';">Text1</span> |
עריכה:
ואיך אני עושה שאם לחצתי על מקום אחר בדף זה חזור להיות מה שזה היה? |
קוד:
<body onclick="document.getElementById('mySpan').innerHTML = 'Text1';"> |
אני מתכוון נגיד אחיף לעשות כזה דבר:
אם לוחצים על טקסט כלשהו הוא הופך לINPUT ואחרי שיוצאים ממנו זה מעדכן אותו (אני מתארגן על העדכון עם מסד), ומקלב את הטקסט החדש :). בכל אופן עניין המסד לא משנה. מבין את הרעיון עכשיו אחי? |
אהה חח חבל שלא אמרת מהתחלה.
חשבתי על משו יותר טוב... זה תמיד שדה טקסט אבל בלחיצה גם רואים את זה :P קבל: קוד:
<input type="text" value="Text" style="border-width: 0px;" onfocus="this.style.borderWidth = '2px';" onblur="this.style.borderWidth = '0px';" /> |
אתה מלךךךך!!!! אין עליך גבר גבר גבר גבר :P.
השאלה עכשיו היא איך אינ גורם עם מה שעשית לזה שתהיה לי אפשרות לעדכן את זה במסד, כי בעצם אין פה פעולה של "ISSET" נכון? איך אני מתרגם את הפעולה לPHP עכשיו? :P. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ