![]() |
60 שניות על: מתן שמות למשתנים
כמה פעמים נתקלתם בשגיאות על מילים שמורות?
כמה פעמים נתקלתם בשדה שצריך לקבל מספר אבל אתם מנסים להכניס סטרינג? כמה פעמים ראיתם קוד מלולכך ולא יעיל? (רמז: יותר מדי פעמים כאן בפורום) אז בפינה היומית/שבועית/חודשית (תלוי מתי שיתחשק לי ;P), טיפ קטן. הפעם: מתן שמות למשתנים כשמגדירים משתנה כדאי בדרך כלל לתת לו תחילית שתציין מאיזה טיפוס המשתנה. אני משתמש ב: n - מספר s - מחרוזת f - פונקציה d - תאריך o - אובייקט a - מערך se - סשן c - קאונטרים למיניהם e - לארועים rx - ביטוי רגולי tbl - לטבלאות sp - ל stored procedure ולסיום סיומת (לא! לא נביא לכם פרסומת), v עבור שאילתות ואלו היו 60 שניות על מתן שמות למשתנים |
נחמד מאוד,
את האמת אני לא משתמש בתחילית כזאת ולא קרה לי הרבה שטעיתי בנקודות שציינת, אבל זה לא מזיק :) |
חח..תפסיק להעתיק מערוץ הספורט :p...
צריך את המוזיקה ואת הקריין...חח בכל מקרה...אצלי בניסויים, לא במערכת...זה asd,a,aa,q,b,c,t,r וכו'...במערכת, בד"כ אני נותן שמות יותר גדולים, בד"כ מכילים מילה או חצאי מילים. |
מדריך לשמנים :P, בכל מקרה, לפי דעתי כל אחד והקיצורים שלי, אני משתמש בדומה למה שאתה עשית, רק ניסוח קצת שונה =]
|
במערכות שלי אני נותן משתנים שמתקשרים לתפקיד שלהם...
בד"כ זה ברור רק לי, וטוב שכך (לא?) :) |
אני לא משתמש ב rx ו-sp ולשאילתות אני משתמש ב-q. בכל מקרה, יפה שכתבת!:-)
|
תלוי שיש לי כוח
ותלוי אם אני עושה מערכת לעצמי אין לי בעיה לתת a b c חח כי אני יזכור אבל אם אני מכין למישהו אני נותן משתנים של מילה ויותר שיהיה נוח |
ציטוט:
|
חחח אני כן יזכור זה לא מסובך כ"כ כי בדרך כלל אני עושה הערות בתוכנית
אוקי אז אני לא תמיד עושה A B C אני משקיע טיפה בשמות אבל לא כ"כ אם מישהו אחר חוץ ממני יראה הוא לא יבין |
ציטוט:
Ntop סתם נגיד, ככה אתה מאפיין לך משתנים ובלי לבדוק כל פעם אתה יודע שכל משתנה שמתחיל ב N הוא מספר, משתנה שמתחיל ב S הוא מחרוזת, וכו.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ