הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   [storing] מהיום עוסק פטור (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=34148)

storing 04-11-06 13:14

[storing] מהיום עוסק פטור

שלום לכל פורום הוסטס,
ברצוני להגיד שמהיום סטורינג פתרונות אינטרנט היא עוסק פטור והינה מספקת קבלות ולא חשבוניות מס

עדכונים נוספים:
-אתר החברה לא עובד כרגע עקב שידרוג לשרת יעודי דואל קסאון, כל לקוחות לחברה נא לפנות אליי בנושא זה לקבלת פיצוי ופרטים נוספים
-בקרוב מאוד נוסיף לאתר החברה פתיח פלאש

תודה יום טוב,
יוסי מנהל סטורינג פתרונות איחסון

shayb 04-11-06 13:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי storing
שלום לכל פורום הוסטס,
ברצוני להגיד שמהיום סטורינג פתרונות אינטרנט היא עוסק פטור ואינה מספקת קבלות

עדכונים נוספים:
-אתר החברה לא עובד כרגע עקב שידרוג לשרת יעודי דואל קסאון, כל לקוחות לחברה נא לפנות אליי בנושא זה לקבלת פיצוי ופרטים נוספים
-בקרוב מאוד נוסיף לאתר החברה פתיח פלאש

תודה יום טוב,
יוסי מנהל סטורינג פתרונות איחסון

הינה מספקת קבלות.
תשנה לזה :)

Shenkar 04-11-06 13:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads
הינה מספקת קבלות.

הוא באמת התכוון ל "אינה"

ומזל טוב! ממליץ עליהם

MaorA 04-11-06 13:19

התקדמות יפה, בהצלחה.

storing 04-11-06 13:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads
הינה מספקת קבלות.

לא מספק קבלות!

shayb 04-11-06 13:20

ציטוט:

לא מספק קבלות!

אתה אמור לספק קבלות ....

עריכה :
יוסי סתם לידע כללי לגבי האשכול הקודם שלא צריך להרשם במס הכנסה.

עוסק פטור חייב בדיווח למס הכנסה ותשלום מס הכנסה לפי הקבוע בפקודה.

עוסק פטור - עוסק פטור מוגדר כעוסק בעל מחזור-עסקאות של עד 65,721 ש"ח (בתוקף מ-1/2006) לשנה, כהגדרתו של מושג זה בחוק מס ערך מוסף, שנועדה לעודד אנשים להכנס לתחום העסקי, תוך הגמשה של חלק מהביורוקרטיה הכרוכה בכך. כיום אין הבחנה בין עוסק פטור לעוסק זעיר. עוסק פטור נותן דיווח חד שנתי למע"מ לעוסק פטור אסור להוציא חשבוניות מס בגין עסקאותיו, כמו-כן, הוא אינו רשאי לקזז מס תשומות בגין הוצאותיו. כאשר מחזור-העסקאות של העוסק יעלה על לסכום הקבוע כאמור (המשתנה מעת לעת), יהפוך לעוסק החייב בדיווח (עוסק מורשה).

בניגוד לעוסק מורשה ישנן כמה הקלות על העוסק הפטור. העיקריות שבהן: פטור מלהתעסק בתשלומי מע"מ וגבייתם (הדיווח הוא חד שנתי), ופטור מלתת חשבוניות מס. ההגבלה העיקרית על עוסק פטור היא תקרת מחזור עסקיו. לגבי שאר העניינים דינו כדין עוסק רגיל, והוא יכול לבצע עבודות ולהנפיק קבלות. עוסק פטור חייב בדיווח למס הכנסה ותשלום מס הכנסה לפי הקבוע בפקודה.

עוסק פטור מתאים בעיקר לשכיר שרוצה לעסוק בעבודה צדדית כעצמאי. לסטודנטים שנותנים שיעורים פרטיים וכו'. במידה וישנה חריגה בהכנסות מהתקרה הקצובה, לשנה הבאה הוא הופך להיות עוסק מורשה ומחוייב בתשלומי מע"מ.

storing 04-11-06 13:23

סליחה התבלבלתי, מספק קבלות, לא חשבוניות מס, מצטער

עריכה:אבי תודה רבה אני יודע הכל, במע"מ אמרו לי שהם שולחים לי כל סוף שנה טופס ואני ממלא אותו כמה הרווחתי והכל

Or|Godex.co.il 04-11-06 13:25

בהצלחה

the-wolf 04-11-06 13:26

כל הכבוד!
שיהיה בהצלחה!

shayb 04-11-06 13:28

ציטוט:

סליחה התבלבלתי, מספק קבלות, לא חשבוניות מס, מצטער

עריכה:אבי תודה רבה אני יודע הכל, במע"מ אמרו לי שהם שולחים לי כל סוף שנה טופס ואני ממלא אותו כמה הרווחתי והכל

נכון וחוץ מזה גם לדווח למס הכנסה ...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:13.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ