![]() |
מוכר מערכת העלאת קבצים עם פאנל ניהול .
האפשרויות בפאנל :
הוספה / עריכה / הסרה של מנהלי האתר . עריכת גודל המקסימלי של קבצים . ניהול כל העלאות : מחיקה / תצוגה / אייפי / פרוקסי / עריכת שם / זמן העלאה . עריכת תחילת הקובץ בשרת - כמו ב rar שכתוב בהתחלה rar אז זה ניתן לשינוי דרך הפאנל . באתר : מערכת סטטיסטיקות ( כמה קבצים אתם מארחים , לינק לקובץ האחרון , כמה מנהלים יש ). דפים נוספים . טופס העלאה. תוספות אפשריות : ניהול סיומות מותרות - כרגע יש רק בקבצים סיומות קבועות - התוספת היא עריכה דרך הפאנל. ניהול תוכן - ניהול כל הטקסטים באתר דרך הפאנל עם עורך WYSIWYG מתקדם . ועוד כל תוספת שתבקשו . * התוספות בתשלום . אדמין ניסיוני : admin , admin כתובת הדמו : www.dft.co.il/projects/upload/ אני מבקש ממכם , למרות שזה קשה , בבקשה לא למחוק את כל הנתונים מהאתר ולשחק בצורה נבזית בהגדרות . מחיר המערכת : 100 ש"ח. מבצע : מערכת העלאות + מערכת באנרים מתחלפים עם אפשרות של הוספה עריכה ומחיקה של באנרים מהמערך ב 130 ש"ח ( המצבע עד 1/11/2005 ) לפרטים נוספים : צור קשר |
Password AND/OR Username is incorrect
|
שנייה כנראה שינו שוב :| נסה עוד דקה...
אני יעשה שלא יוכלו לערוך את הסיסמא של האדמין הניסיוני... |
מערכת נחמדה,תעבוד קצת על העיצוב של הפאנל.
|
תודה,
עיצוב זה לבקשת הקונה ... אני יוכל לעצב לו איך שהוא רוצה . |
נראה נחמד מאוד. בהצלחה עם המכירה :)
|
אהבתי
בהצלחה~! |
נחמד,
אבל לא יודע למה אני חושד בך, ניראה לי שזה לא שלך.. כמו שהמערכת דומיין שמוצגת בפורפוליו שלך - לא שלך!. תסביר למה? (אם תרצה שאני יראה לך את המערכת המלאה בפעולה דבר איתי). אני ממש לא מחבב אנשים כמוך שלא יודעים - אז מעתיקים. |
בסדר הכל סודר הוא בנה את אותו הדבר הוא לא גנב כלום
|
זה היה ידוע,
אם יש משהו אחד מועתק/גנוב בפורטפוליו זה אומר שיש עוד כמה... אני מחכה שהוא יגיב פה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ