![]() |
שרתים נופלים בפרוץ ? חחח.. לא עוד!
לא לנעול בבקשה, זה חוקי לגמרי הנושא הזה.
|
שרתים נופלים בפרוץ ? חחח.. לא עוד!
חוקי אהה? דווח |
מה לא חוקי פה תסביר לי?
|
ציטוט:
ובזה שאתה מפיץ תוכנות כדי לתמוך במשחק הפרוץ ועוד יותר נותן להורדה את המשחק הפרוץ אני לא ממש יתםלא אם חוץ מהבאן פה גם תקבל תלונה מהד הרצי דרך אגב גם מערכת מוכנה... אז הנה לך :\ |
ציטוט:
ב. אם היה לך טיפה שכל, היית יודע שההורדה חוקית לגמרי ופועלת ישירות מהשרתים של Steam. ג. תלונה מהד-ארצי? כבר הם באו ולא הפחידו אותי. ד. המשחק חוקי לגמרי, זה שהוא קיבל את המילה "פרוץ" בארץ זה לא אומר שהוא לא חוקי ועל זה אין לך מה להתווכח איתי. ה. התיקון שאני מפיץ לא קשור לסיאס ופועלת בכלל על בסיס לינוקס (קוד פתוח - חינם). ו. עריכה: וכן מר. חכם, המערכת מוכנה ופועלת על בסיס קוד פתוח גם כן. עכשיו לך תחפש מי ינענע אותך. |
ציטוט:
כל השאר מה שכתבתה לא הבנתי אבל תקרא חוקים לא אמרתי שהאתר גרוע או משהו בגלל המערכת המוכנה אני לא נגדה היא דווקא די שימושית אבל שוב תקרא חוקים!!!!! |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
אולי לא בדיוק אנשים יעברו לשם אבל עוד אף מנהל לא ביקר פה אז פשוט נחכה ונראה|קורץ| |
מה?! איזה חוק מטומטם :|
וIPB גירסא 1.3 - חינם. סה"כ אני רוצה להציע לכם תיקון לבעיה, חבל שהחוקים פה כל כך דפוקים. |
שרתים פרוצים? חוקי?!?
לא מסתדר לי! האשכול ננעל וצונזר. אגב, בגלל הערך הרב שלך לחוקים הם החליטו לכבד אותך חזרה באזהרה, אם יש לך משהו להתלונן עליו יש מקום מתאים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ