![]() |
שאלה קטנה על מונה מבקרים .. אני חושב :|
היי , נגיד ואני בונה מערכת שעל כל מי שיכנס ללינק מסויים
זה יוסיף +1 לתמונה ע"י הוספה של עוד תמונה דוגמא קצת הזוייה : **תשלח לי לינק בפרטי לתמונה ואני יערוך** כל פעם שמשתמש שהאיפי שלו לא נרשם במערכת \ שלא נכנס ללינק באותו היום יוסיף עוד תמונה ל"מונה" כמו שאתם רואים אם תכנסו ללינק זה יוסיף +1 לאורך ה**ן שלו איך אני עושה כזה דבר שכל מי שיכנס זה יוסיף עוד תמונה? תודה רבה רבה , אור |
הם לא מחליפים תמונה כל פעם שהמונה עולה
אלא הם משתמשים בGD (תקנו אותי אם אני טועה) |
זה לא החלפת תמונה
כי שים לב אם תשמור את זה זה ישמר כ2 תמונות הבחור + הזין שלו שהתמונה של הזין שלו זה פס קטן שכל פעם שמשהו נכנס והוא לא נכנס באותו יום זה מוסיף עוד תמונה .. איך עושים את זה? |
אתה סופר את מספר הכניסות שיש במונה שלך...ואז עושה לולאת FOR (לא בהכרח) ואז אתה מדפיס את התמונה בכל פעם...
במילים אחרות: PHP קוד:
|
תחמן קטן, רוצה הצבעות הא?..
סתם סתם אחי, דבר איתי מאוחר יותר אני יסביר לך. |
אתה שולף מהבסיס כמה הצביעו ואז לפי זה משנה את הרוחב\אורך של התמונה. [html]
|
ציטוט:
כמו שאמרו פה, אתה מחשב כמה המקסימום אורך שאתה רוצה לתת ולפי זה ביחד עם אחוזים מחשב את האורך שאתה צריך ושם בתמונה (הקצוות אלה התמונות שלא מתארכות והאמצע זה זה שמתארך).. לעשות כזה דבר בGD הוא דיי מיותר...יש דברים מסויימים שכן, אבל...זה לא מה שהוא שאל :p. אגב, הלינק נערך, תעלה תמונה , תשלח לי בפרטי את הכתובת ואני יערוך לך את ההודעה הראשית. אין לי מושג מה נותן לך האתר שם, אבל ברור שלעשות את הרווח על גבי הפורום זה משהו שאני לא רוצה שיקרה. |
אני יודע שזה טיפשי...אבל זה מה שהוא רצה.......
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ