![]() |
ביקורת מעולה על LDFIX
אני כותב ביקורת טובה על LDFIX מכיוון שהם עזרו לי בהרבה דברים ובמיוחד דור הבעל של החברה
בהתחלה בניתי אתר קטן בחברה אחרת והיה כמו בעיות, עברתי לחברה אחרת ויהיה אותם בעיות ואז מישהו המליץ על LDFIX ובאמת לא התחרטתי קניתי מהם רייסלר והחלטתי לפתוח חברת אחסון: 1) הייתה בעיה עם הדומין שהזמנתי ודור פיצה אותי ב200 מגה אבל זה לא הכל. אחרי שפיצה אותי הוא שלח לי עיצוב שהיה שלו וגם תכנתו לי אותו בחינם הקידוד פשוט היה מעולה. 2) יש להם שרת מהיר מאוד בלי עין הרע. 3) יש לו צוות תומכים שלא ניתן להגיד עליו אף מילה רעה. 4) דור עזר לי בהרבה דברים והיה אחלה של בן אדם אני ממש מודה לו על כל העזרה. 5) היום אני על יעודי וכבר לא לקוח של LDFIX אבל בכל זאת דור תמך ועזר לי בכמה דברים למרות שאני לא אצלו, אין מה להגיד, פשוט חברה מעולה יש להם שרת יציב ומהיר מאוד, יש להם אחלה צוות עוזרים בכל בעיה ותקלה. ואני מחוייב לכתוב עליהם ביקורת כי אני מאמין שאף חברה אחרת הייתה עוזרת לי כמו שהם עזרו אני מאמין שכל מי שמאוחסן בLDFIX לא מתחרט על השירות שהוא מקבל, חברה על רמה תודה |
טוב לשמוע.
|
טוב לדעת,
רק שלא היית צריך לציין שקיבלת את העיצוב שלך בחינם :| זה סתם מוריד את הערך של העסק שלך. |
תודה תאמר, שמחים שיצאת מרוצה מהעסק!
ציטוט:
והוא התכוון לעיצוב הישן שהיה לו ולא החדש. |
טוב לדעת, בהצלחה בהמשך!
|
צודק ב 100% :)
דרך אגב גםאני לקוח מרוצה :) |
טוב לשמוע :)
|
תודה.
|
טוב לשמוע