![]() |
PayPal Vs VISA
רוב הסיכויים שגודדי חסם לי את הכרטיס מסיבה לא יודעה, כי אני מצליח להזמין דומיינים מרוב החברות וכל פעם שאני בא להזמין מגודדי זה מראה לי שגיאה בסוף.
ניסיתי לדבר איתם באמצעות מיילים, לא הולך. רוב הסיכויים, כי פעם הם גבו לי 70$ ולא הצלחתי להחזיר אותם אז חסמתי את הכרטיס וככה הוחזר לי מחברת VISA. אם אני ינסה לקנות דרכם עם פייפל, זה ילך או לא ? |
אני לא חושב שהם מקבלים פייפל,
אם כן אז אין סיבה שזה לא יעבוד... וגם לי יש את אותה בעיה... אתמול אני בא להזמין (אחרי שהזמנתי יותר מ 30 דומיינים) וזה לא נותן לי... |
אולי הם מקבלים חשד שהם רואים שהוזמנו יותר מ 30 דומיינים על אותו כ"א,
אז אם חוסמים אותו זמנית לבדיקה שהוא אכן שייך לבעל המזמין ולא גנוב. |
כן, הם מקבלים PAYPAL
|
ציטוט:
פשוט תעביר כסף מ-VISA ל PAYPAL ותקנה. |
בארצות הברית בניגוד למדינת ישראל יש חברות שנותנות דירוג אשראי לאנשים פרטיים.
הרבה חברות אחסון עושות שימוש במערכות כאלו. לדוגמא אני חברת אחסון בחול ואני חייבתי לקוח באשראי ואז הלקוח הכחיש את העיסקה אבל מבחינתי הכל היה כשר . אז הפסדתי את העיסקה והפסדתי את הכסף אבל זה לא נגמר פה. פרטי כרטי האשראי שלך מועברים לאותה חברה ואתה מקבל דירוג שלילי . אז במקרה הזה כל חברה שעושה שימוש במערכת דירוג אשראי יודעת שאתה לקוח לא טוב ויש סיכוי שהם לא יקבלו כסף ממך. אז הם מונעים ביצוע עיסקאות איתך. |
עוד משהוא,
רוב הסיכויים שגודדי לא גנבו ממך כסף אלה פשוט לא מילאת נכון שמה דברים..או אין לי מוסג מה. בפעם הבאה תבטל את החיוב דרכם קודם, או לפחות תנסה ואחרכך רק תבטל דרך חברות כ.א מני. |
עם למישהו יש נסיון בעבודה עם PAYPAL מול VISA, בבקשה צרו קשר לעזור לי.
|
הזמנתי בעבר כמה דומיינים מגודדי דרך פאיפל, דבר איתי רונן.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ