![]() |
מה תמיד הייתם רוצים במערכת?
אני מפתח עכשיו מערכת מודולארית חדשה לניהול אתר,
הייתי רוצה לדעת אילו אפשרויות הייתם רוצים במערכת תפציצו |
שהמערכת תעשה קפה :|
לא יודע.. כל הקטע זה לחשוב לבד |
ציטוט:
הרי ייתנו כאן רעיונות ואנשים אחרים שגם מחפשים יראו כאן ואז זה כבר לא יהיה יחודי .. |
אני תמיד הייתי רוצה:
מערכת גדולה הכוללת פורום, אשר מה שהיא עושה היא עובדת גם web רגיל וגם wap. שזה דבר מגניב וגם מאתגר לבנות שני מערכות בעצם שעובדות על מסד נתונים אחד ולסנכרן בניהם. שגם באתר ובפורום web וגם באתר ובפורום wap יהיו אותם הדברים. וכמובן שאפשר לעשות דברים מדהימים עד לגלישה מהירבה ויעלה הדומה כמה שיותר לגליה על מחשב רגיל. |
ציטוט:
אני מדבר על דברים שהם יותר בגדר האפשרי מבחינתי |
ציטוט:
כאחד שעבד עם דברים מבחינת wap. אז מהבחינה של ה wap. זה עניין של כמה ימים, פשוט מאוד מהבחינה של ה php אני לא יודע. רק צריך לעבור על איזה מדריך משהו אפילו יש אחד טוב בוואב מאסטר שמראה טיפה wap ועבודה עם מסדים ולעבוד. אבל זאת רק עצה, אני יכול להגיד לך שאם יהיה כזה דבר במחיר סביר יש אפילו סיכוי שאני יקנה |
ציטוט:
אין שום שינוי, היום כבר לא כותבים רק WAP, אין סיבה. כאשר כותבים בXHTML זה עובד גם לסלולר, רק שצריך להכין גם עיצוב והכל שיכנס במסך הקטן של הסלולר. |
בלי להעליב, אני שונא שכותבים פה "מה הייתם רוצים במערכת?" היו פה כל כך הרבה אשכולות כאלו, תעשה חיפוש קטן, ובכלל, כל הקטע בלהיות מתכנת זה לכתוב את הדברים בעצמך, לא לקבל איפיון מגולשים :|
|
עבודה עם WAP זה שטויות
לאתר האחרון שבניתי יצרתי ממשק בוואפ שמאפשר להתעדכן במצב שלו בכל זמן ומקום עם הפלאפון דניאל דבר איתי בנוגע לזה אני יתן לך כמה טיפים |
הכול בעברית דברים שילדים אוהבים לשחק איתם להשתעשע אתה יודע מזה הם אוהבים לעשות שטויות שיהיה הרבה אפשרויות...:-)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ