![]() |
[רוכש] רייסלר דומיינים
אשמח להצעות של רייסלר דומיינים
5 דומיינים עולמיים. ערב טוב, ירון. |
ערב טוב ירון,
5 דומיינים עולמיים, פאנל ניהול נפרד לכל דומיין, הזמנת כל דומיין עד שעה מרגע הבקשה ותמיכה כמובן. ספקית: Netfirms. מחיר: 150 ש"ח. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר באחד מן הפרטים אשר בחתימה. |
מצטרף להצע...
|
ציטוט:
אבל קודם אשמח לקבל עוד הצעות. |
250 שקל ל5 השמות מתחם
-נרכש בחברת godaddy. -כל שם מתחם יכול להרכש בתאריך אחר אין הגבלה של זמן. -לא ניתן לשלם על כל דומין בניפרד. -סטורינג עסק רשום ומספק קבלות. מעוניין? צור קשר icq:200033858 msn:yossi@storing.co.il phon:0545806050 ערב טוב, יוסי בעל העסק סטורינג. |
ירון..מאכזב אחי..
ככה שוכחים אותי ? אני מדבר איתך 5 שעות ביום בונטרילו ואתה שוכח ? לא יפה :) |
ציטוט:
חח סתם.. אני יכנס לדבר איתך עכשיו |
שלום רב,
אוכל להציע לך את ההצעה הבאה, 5 דומיינים מהספקית גודדי ב-280 ש"ח. הדומיינים נרשמים על שמך כמובן, תמיכה מלאה לאורך כל תקופת הדומיינים. העברה בנקאית לבנק לאומי\מזרחי. במידה והינך מעוניין שלח הודעה פרטית. עדן, מפתח אתרים בחברת LDFIX.co.il. |
5 דומיינים בינלאומיים, כל אחד לשנה בלבד:
- מגודדי: 240 ש"ח בלבד. - מנטפירמס: 140 ש"ח בלבד. הדומיינים מגיעים עם: - תמיכה מלאה ומקצועית(עם נסיון של כמעט שנתיים בתחום). - נרשמים על שמך. אפשרויות תשלום: - הפקדה לבנק הפועלים. - העברה באמצעות מזומן בזמן בדואר. - תשלום מזומן. X אין אפשרות לתשלום באמצעות SMS או טלפון. חברת לייט-ארה פתוחה זה עתה יותר משנה וחצי ומספקת ללקוחותיה שירותים אמינים ואיכותיים. בתודה רונן.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ