![]() |
שלום חדש, חייב רעיון לדומיין.
אני וחבר שלי עובדים על פרוייקט מחשבים מטורף עם מלא דברים ואנחנו עדיין לא מצאנו דומיין שיכול להתאים לנו, יהיו לנו מדריכי שפות תיכנות ומלא דברים....
אנחנו נקנה דמיין net איפה הכי זול לקנות???? מצאתי בינתיים 35 שקל לשנה, יש יותר זול?? תודה לעונים.. ועוד משהו קטן: יש לי מלפני מלא זמן דומיין gershon.co.il , ואין לי מה לעשות איתו, יש איזה דרך להחליף אותו לדומיין אחר??, או שמישהו אולי מעוניין לקנות????????????? |
גרשון CO IL
לא נראה ממש מבטיח :\ לגבי הNET GLOBAT.COM 10 שקל במידה ואתה מזמין לבד דרך אגב כמה זמן נשאר לגרשון CO IL ? |
אני יודע.. חח אין לי מה לעשות איתו, יש לו כמה זמן שתרצה, דוד שלי קנה אותו לתמיד, ולא אהבתי את הדומיין. ולא כל כך אהבתי את הגלובט אחי, יש לך רעיונות?
|
אין "לתמיד",
הוא בתוקף עד לתאריך 14-03-2008 מומלץ לרכוש מgodaddy.com בלבד, אתה אומנם תשקיע עוד כמה שקלים (ובאמת, ההפרש הוא שקלים בודדים) אבל תקבל תמורה הולמת והעיקר? בלי תקלות מיותרות. |
אה לא ידעתי על התוקף, לא משנה, קיצר, על החברה עדיין לא משנה לי, אני עדיין צריך שם, דרך אגב מישהו מכיר את החברה expert-serv , שווה לקנות מהם?
|
דומיין כן.
איכסון היה לי ריסיילר מהם והצטערתי לצערי. ממש חבל השרת היה ממש ממש איתי אם הייתי מחבר אותו בבית עם 5 מגה היה לדעתי יותר מהיר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ