![]() |
[adsense/wards]איזה נושאים(קהלי יעד) מקבלים מחיר גבוה
הכוונה שלי, על כל קליק מקבלים תשלום שונה, עכשיו השאלה שלי היא על איזה נושאים יש תחרות בADWARDS מה שגורם לכך שיהיה תשלום גבוה לכל קליק,
אני יודע שלנושא של אכסון אתרים יש קליקים גבוהים כי יש תחרות, אבל מה עוד? תודה. |
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37061
יש שם כלי מעולה לבדיקה. אתה שם את התקציב שלך, וזה אומר כמה תצטרך לשלם ואיזה מקום תהיה (בטווח). בadwords, המיקום לא נקבע דווקא לפי תשלום, אלא גם לפי פופואלריות המודעה. גוגל יעדיפו מודעה שילחצו עליה 10000 ועל כל קליק ישלמו דולר, מאשר מודעה שמשלמת 2 דולר, אבל לוחצים עליה 7000. לא תמיד אם ינקטו מעשה אבל זהו גם גורם משפיע. |
ציטוט:
לא נתת דוגמא טובה אבל אני חושב שהכוונה הובנה. בכל מקרה מי שמופיע למעלה בדרך כלל זה המודעה שיש לה אחוזי הקלקה גבוהים. נושאים שמשלמים עליהם הרבה - כדי לדעת צריך לבצע בדיקות וניסויים. תקים אתרים בכמה נושאים שאתה חושב שהם ריווחים ותראה את התוצאות. רק ככה תדע מה ריווחי ומה לא. |
ציטוט:
ולגבי החלק השני של ההודעה שלך זה תלוי, ב-Adsense אתה צודק חלקית, דרך ברירת המחדל היא לעשות ניסיונות, והדרך השנייה היא לקבל את הידע מאחרים שעשו את הניסיונות. ב-Adwords, הוא יכול לשים מילים שהוא יודע שחיפשו הרבה, בכלי שנתתי ולברר ככה. |
אני לא בטוח אבל נגיד יש לך אתר של בנייית אתרים אז אתה תציב פרסומות של חברות איחסון, תיכנות אתרים וכו'.. וככה תמשוך יותר הקלקות..
|
ציטוט:
הוא שאל על ההבדל בין רווח פר הקלקה במילה מסויימת למילה אחרת. |
ציטוט:
שמעתי שיש גם קליקים ששווים מעל 50 דולר.. מישהו עלה על כאלה?|קורץ| |
ציטוט:
|
שוב פעם אנשים שלא מבינים מגיבים, אין יותר דבר כזה תעשו אתר על נושא שמשלם הרבה גולל או לא יאשר או יעיף. בתנאי השימוש מדצמבר יש איסור על MFA MADE FOR ADSENSE
|
ציטוט:
אתר איכותי עם תוכן שיתעדכן הרבה ויהיו אליו לינקים וכו'. גוגל לא יכולים לטעון שכל אתר בנושא אחסון אתרים או בכל נושא המקבלים עליו הרבה כסף, נוצר בשביל adsense. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ