![]() |
מה נסגר עם DTNT?
שלום,
מי שחשב שהורדת מחירי הדומיינים הישראלים היא טובה - אז טעה. המחיר הנוכחי ב DTNT משקף את השירות שלהם.. קניתי משם דומיין ישראלי, הגיע הדומיין אבל לא התעדכן משבוע שעבר.. וגם שאני נכנס לשינוי פרטי DNS זה עושה לי "לא ניתן להציג דף זה".. וגם זה לא מראה את הפרטים של הדומיין בחשבון.. ולחבר שלי, הזמין 2 דומיינים מהם.. משבוע שעבר.. חייבו את הכרטיס אשראי שלו, והוא משבוע שעבר לא קיבל את הדומיינים שלו.. מה שאני מנסה להגיד פה, לא צריך למהר ולקנות.. ראיתם איך זה משקף את השירות.. בטלפון שלא נדבר, יש להם בעיות שם בטלפון.. בקושי שומעים מה הם אומרים מה מי מו.. אז תקנו ב ISOC המקור, יותר טוב:) |
ממש לא מבין על מה אתה מדבר.
לא נתקלתי בשום דבר ממה שציינת... וחוץ מזה , זה רק מבצע ולא קבוע. אני קניתי מהם כבר דומיין והעברתי דומין מ ISOC ולא נתקלתי בשום דבר ממה שאמרת , באמת.. |
אני קניתי דומיין והמהירות שהוא הגיע הכניסה את האחראית על הריסיילרים לשוק.
|
האמת שלא הצלחתי לתפוס אותם בטלפון היום.
|
כנראה יש עליהם עומס גדול מדי, הרי זאת רק ההתחלה,
ואפילו אתר הטוטו לא עמד בעומס כשהיה 60 מיליון! |
ציטוט:
יצא במבצע? שירות חדש? תערך בהתאם. לא לענות לטלפון בגלל עומס (שבעצם, היו צריכים להתכונן אליו מראש)? מגוכח. טוטו אגב לא סגרו לך את כל האופציות, אם האתר לא פועל - לך תמלא בתחנה. אל מי אפשר לפנות אם צריכים תמיכה בנוגע לדומיין אם לא DTNT? |
ציטוט:
השאלה אם לא הצלחת להשיג אותם במחלקת מכירות או במחלקת תמיכה (אם הזמנת מהם), כי במכירות מותר להם, לא שילמת כסף. |
ציטוט:
אבל אם אני מתקשר בשביל לקנות..אני לא ארדוף אחריהם -> בלי לחשוב פעמיים אני אלך למתחרה. תאי, אל תתווכח לשם וויכוח..הרי אתה לא באמת מעביר כאן שום טענה הגיונית, אין "מותר להם", "אסור להם". עסוקים? אין בעיה..קחו את הטלפון שלי ותחזרו אח"כ - אני אבין. |
רגע זה רק מבצע??????.
מתי הוא ייגמר למישהו יש מושג????????? |
עד לחודש מרץ..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ