![]() |
[למכירה] - פורטל צבעוני וחייכני בזול!
לכל פורום "עיצוב וגראפיקה",שלום רב.
ברצוני להציע לכם עיצוב שסיימתי היום! מטרת העיצוב אך ורק לפורטלים חייכנים,פורטל למשפחה,פורטל לטיפים וכו'.. מטרת הפורטל היא להראות שהאתר חייכני ולא פורטל עם צבעים שקטים אלא צעקני במיוחד! לחץ כאן לצפייה בעיצוב כמה הערות: צבעי הפורטל נתנים בהחלט לשינוי - לפי בקשת הלקוח. המחיר אינו מחיר זול במיוחד והוא ימכר בשיטת כל הקודם זוכה. הלקוח מקבל יחד עם העיצוב את הפונטים הנדרשים. יש אופצייה להוספת פלאש בכל מקום באתר בתוספת תשלום כמובן! זהו זה! מעוניין לרכוש את העיצוב? יש לך שאלות? תוכל להגיב גאן ואני ישמח לענות. המשך יום נהדר... |
נחמד.....
|
חמוד אבל הצבעים בוא נומר יותר מידי צעקניים...נכון שהמטרה של האתר היא להיות מבדר וזה...אבל בכל זאת זה לא הכי נעים להיכנס לאתר בעל צבעים צעקניים כמו אלו...
|
צבעים לא משהו, לא מזמינים את הגולש להישאר באתר
מבנה לא מזכיר בכלל פורטל, מה הקשר של התמונות הענקיות האלו למעלה? |
נחמד..
לא מזכר ממש פורטל כמו שאמרו.. דומה לחברת אכסון |
זה לא קשור לפורטל, אולי פורטל משפחה או משהו אבל בכל זאת, לא יודע, הצבעים לא משהו, אבל בכללי נחמד מאוד, בהצלחה.
|
אני דווקא אהבתי,
מיוחד כזה... חוץ מהחלק התחתון |
ציטוט:
והתמונות למעלה זה סגנון שלא רואים הרבה תוכל לראות את הסגנון הזה בעיצובי TM. |
ציטוט:
לגבי הסגנון, תחשוב שניה למה לא רואים אותו הרבה :) פורטל זה אתר תוכן. זה שיש הרבה עיצובים כאלו ב-TM לא אומר כלום. בכלל, העיצובים שיש באתר שם באמת מדהימים אבל רובם לא אפקטיבים לדעתי לפתיחת אתר מצליח. לדעתי העיצובים שם לא משקפים את שוק האינטרנט הישראלי ואפילו העולמי. ד"א, מה הקטע של לכתוב בצבע זוהר ועוד מודגש? |
לא מזכיר לי פורטל. נראה יותר כמו אתר של "מכבי בריאות".
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ