הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   באדסנס אמורים לשלוח לי קוד Pin גם אם אני מקבל תשלום דרך העברה בנקאית? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=38016)

Cosmic.co.il 15-01-07 16:20

באדסנס אמורים לשלוח לי קוד Pin גם אם אני מקבל תשלום דרך העברה בנקאית?

כי הם עשו לי כבר הפקדת ניסיון ואישרתי.. אז השאלה שלי היא שכרגע שעברתי 50 דולר האם אני אמור לקבל קוד Pin גם אם הם מפקידים לי לחשבון בנק.. או שרק אנשים שמקבלים צ'ק הביתה צריכים לקבל קוד Pin כזה..

תודה

satan 15-01-07 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Cosmic.co.il (פרסם 406320)
כי הם עשו לי כבר הפקדת ניסיון ואישרתי.. אז השאלה שלי היא שכרגע שעברתי 50 דולר האם אני אמור לקבל קוד Pin גם אם הם מפקידים לי לחשבון בנק.. או שרק אנשים שמקבלים צ'ק הביתה צריכים לקבל קוד Pin כזה..

תודה

קוד הPIN מיועד רק לתשלום של דואר, לדעתי כדאי לך להמשיך בתהליך הזה למקרה שבו תשנה חשבון בנק או משהו כזה ותצטרך שישלחו לך צ'ק בדואר ולא העברה בנקאית.

אבל תכלס אם עשית הפקדה נסיונית אז כנראה שלא תצטרך קוד PIN אבל כדאי על כל מקרה שלא יבוא.

Ori 15-01-07 16:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 406332)
קוד הPIN מיועד רק לתשלום של דואר, לדעתי כדאי לך להמשיך בתהליך הזה למקרה שבו תשנה חשבון בנק או משהו כזה ותצטרך שישלחו לך צ'ק בדואר ולא העברה בנקאית.

אבל תכלס אם עשית הפקדה נסיונית אז כנראה שלא תצטרך קוד PIN אבל כדאי על כל מקרה שלא יבוא.

טעות.
בכל מקרה אתה חייב לספק את הקוד פין שנשלח אלייך

Dr.Bug 15-01-07 17:06

סתם מעניין אותי, כמה זמן לקח להם לעשות הפקדת ניסיון??
כי אני מחכה להפקדה....

אביחי 15-01-07 17:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dr.Bug (פרסם 406355)
סתם מעניין אותי, כמה זמן לקח להם לעשות הפקדת ניסיון??
כי אני מחכה להפקדה....

לי לקח בערך 6 ימים להפקדה.
ובערך 3 שבועות לקבל את ה PIN.

ofir12 15-01-07 19:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 406332)

אם אתה לא יודע אל תגיב, כבר תגובה שלישית שלך שאתה מגיב כדי להראות שאתה יודע על דברים שאתה לא.

satan 15-01-07 20:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori (פרסם 406335)
טעות.
בכל מקרה אתה חייב לספק את הקוד פין שנשלח אלייך

הוא מקבל העברה בנקאית דרך הבנק - למה הוא צריך לאשר את כתובת ביתו??

גוגל על פי מה שהוא אמר שלחו לו כסף "לבדיקת" פרטי הבנק\העברה ניסיונית שבה שלחו לו בטח כמה אגורות כדי לבדוק את פרטי הבנק.

אז ממש לא נראה שהוא צריך אישור קוד ה-PIN.

אביחי 16-01-07 09:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 406523)
הוא מקבל העברה בנקאית דרך הבנק - למה הוא צריך לאשר את כתובת ביתו??

גוגל על פי מה שהוא אמר שלחו לו כסף "לבדיקת" פרטי הבנק\העברה ניסיונית שבה שלחו לו בטח כמה אגורות כדי לבדוק את פרטי הבנק.

אז ממש לא נראה שהוא צריך אישור קוד ה-PIN.

ה PIN הוא לאמת את החשבון שלך.
והסכום הסמלי הוא לאמת את החשבון הבנק שלך.
אני יודע בגלל שגם אני בקשתי הפקדה לחשבון הבנק וקבלתי גם סכום סמלי שאותו הייתי צריך לכתוב כדי לאמת את פרטי חשבון הבנק ולאחר מכן קבלתי את ה PIN בדואר לאימות החשבון.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:01.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ