![]() |
virtualsig.info - המכירה
www.VirtualSig.info
נוצר ב Sun 08/06/2006 פג תוקף ב Mon 08/06/2007 רשום ב: namecheap *כולל לוגו + באנר (וכמובן קבצי המקור) אתם יכולים להציע הצעות מחיר בפרטי. |קורץ| |
דביר, אני באמת לא רוצה לפגוע בך או במכירה,
אבל כדאי לך לחשוב על זה. אם קיימים בכלל, מעטים שמות המתחם הפנויים שיהיו שווים ברגע הקנייה שלהם הרבה יותר מהמחיר עלות שלהם. לוגו ובאנר, לא ממש משנים את זה! info כמו המשמעות שלו: info, אמור לשמש בעיקר לאתרי מידע, ולכן אני לא חושב שיהיה בן אדם שיפתח אתר חתימות וירטואליות (אם לזה הכוונה), על דומיין info, אלא אתר מידע על חתימות וירטואליות. אם אתה סובר שבעוד כמה שנים, info יתפוס תאוצה, יכירו אותו יותר בארץ ובעולם והוא ישמש לאתרים מכל הסוגים, תשמור אותו, באמת שאין טעם להזמין ואז למכור, אם מישהו היה רוצה לפתוח אתר כזה הוא כבר היה קונה את הדומיין, בהוסטס אני מניח שהוא לא יחפש. שיהיה לך רק בהצלחה! |
תראה, זה שבארץ לא קונים זה לא אומר שבכל העולם לא קונים.
פרסמתי פה בגלל שאולי יש פה מישהו נורמאלי שמכיר גם את השוק בחו"ל ורוצה לקנות. ד"א יש לי הצעה של 6$ רק על הדומיין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי שיש לי הצעה של 6$ רק על הדומיין ככה שעל דומיין + לוגו + באנר אני אקבל הרבה יותר. |
התקבלה הצעה של 10$.
אם מישהו מפה מעוניין להציע יותר שישלח לי ה"פ. |
שיהיה בהצלחה דביר!
אחלה בן אדם! דביר תתחבר בבקשה לאייסיקיו (יש לי בעיה עם המסנגר), אני רוצה לדבר איתך |
ציטוט:
ממליץ על משהו? סבבה. אבל למה "להציק" מעבר? אם אין לך משהו חכם לכתוב..אתה לא חייב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ