![]() |
דרוש טכנאי למיני יעודי
שלום,
בקרוב אני רוצה לעבור למיני יעודי לכן אני צריך טכנאי. תיאור העבודה: הרצת פקודות למיניהם, אבטחת השרת, פיתרון בעיות. אני מעריך שכל יום תהיה עבודה של בערך 10-15 דקות אפילו פחות. דרישות: מעל גיל 15 הכרת פאנל הניהול DA לגבי תשלום, שכל אחד ירשום את התשלום שהוא מבקש ואני אצור עימו קשר. המשך יום נעים! |
שרדר זה עמית מלכא דבר איתי בicq
{bigpapa] נעשה לך אולי בחינם |
צור קשר בפרטי
|
פתאום כולכם נהייתם טכנאים...
או שאולי אתם לא מביניםפ את המשמעות של המלה טכנאי. טוב אני לא מאשים אותכם.. אולי אתם פשוט לא מבינים מה אתה עושים. |
לא חושב שתצטרך טכנאי...
תלמד לאט לאט בעצמך לא קשה...בסך הכל VPS לא מדובר בשרת ריק שאתה הולך להתקין בו מערכת הפעלה מ0 ויש לך תמיכה מהחברה שתשכיר ממנה...בקטנה אל תלחץ |
ציטוט:
איחסנתי שרתים ב012 עוד בזמנים שאחסון של 20 מגה היה עולה 200 שקל |
ציטוט:
זה עוד תלוי מי הגדיר את המערכת הראשונית ואיך. אני אישית ממליץ לקחת יעודי בעל מפרט יחסית חלש כמו AMD 2400 או Intel 2000 משהו בסגנון הזה, עם 256 או 512 זכרון יעלה לכם משהו כמו 300 שקל לחודש, והרבה פחות כאב ראש. בגלל שהטבע האנושי (או יותר נכון הישראלי) נוטה יותר לכיוון יותר זול יותר "טוב". ממליץ לפנות לאבי LSRV, רק אין לי מושג אם הוא עדיין מוכר, אם כן תקבל רק איכות מלאה! יש עוד משהו, זה ACTSERV שהם גם מוכרים מוצרים איכותיים. ואני לא בטוח אם BESTSERV מוכר עדיין, אבל ממליץ לשאול! אלה אנשים שימכרו לך מערכת לינוקס, במידה ואתה לא יודע לתחזק מה שרואים שאתה לא יודע, ואתה טיפה משוגע תפנה לאיל, גם הוא מוכר VPS, אבל אישית לא ממליץ, אני לא נכנס לסיפור של איכות כי באמת לא הייתי לקוח שלו ורק שמעתי מאנשים שאני מכיר, אז הוא מוכר VPS של יוניקס מערכת מסוג FREEBSD, מהתחלה אני מזהיר אותך שמערכת קשה בהרבה מהפצות קלות כמו REDHAT. אלא אנשים מוכרים, שהם יודעים מה הם עושים ולא סתם חאפרים, שחושבים את עצמם מנהלי חברות. כל השאר אני אישית לא מכיר, כל כך לפחות אולי יש אנשים שכן מוכרים איכות עדיין אבל אישית לא ניסיתי ולא שמעתי כל כך הרבה עליהם ככה שאני לא נוטה להמליץ עליהם עדיין. במידה ויש לך שאלות נוספות אתה יכול לשאול אותי במייל: vmr@bezeqint.net אין לי בעיה לעזור לך, בהצלחה! בברכה יבגני |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ