![]() |
מתיחת פנים לפורטפוליו שלי
http://www.sheezes.com
נשארו עדיין האלמנטים הבולטים מהגירסה הקודמת. עדיין מינימליסטי, לא חושב שצריב יותר מזה. למי שתוהה, התמונה היא חצי אילוסטרציה חצי לא, התעצלתי ;P עבודות נוספות יתווספו בעתיד, כאשר אתרים שעבדתי עליהם יעלו לרשת, מקווה שכמה שיותר מהר. הגירסה האנגלית עובדת בסדר עם פיירפוקס ואקספלורר. הגירסה העברית עושה קצת בעיות בשניהם, בעיקר באקספלורר. הכל ידוע ויטופל מתישהו בעתיד, אני מקווה. |
הפנים
וגם העור בידיים ניראים ממש גרוע כאילו אתה חולה באיזה מחלת עור נדירה ככה בסדר ולא אהבתי את העבודות לא רואים כלום ממש ולא נוח אהבתי כמו שקודם היה לך מסודר לפי קטגוריות לוחצים וזה גודל ולא צריך להתאמץ כדי לראות משהו |
מדהים, אהבתי.
אחלה עבודות יש לך שם. |
תודה על התגובות.
LDAN: העבודות מוצגות בגודל יותר קטן מכיוון שאני פונה לקהל נרחב יותר עכשיו. נתקלתי פעם אחת במישהו שניסה להעתיק ממני ובגלל זה אני לא מעוניין להציג עבודות שמוקטנות רק ל-80%. חוץ מזה, העבודות האלו הם רק להתרשמות וזה מספיק לדעתי. לגבי "המחלת עור", אני חושב שאנשים מספיק נבונים כדי להבחין בית תמונה אמיתית לסגנון הנ"ל. אני לא חושב בכלל שהאילוסטרציה מזכירה את המציאות. |
סגנון יפה, עבודות מצוינות. התמונה שלך נותנת טאץ' אישי. הניווט לצפייה בעבודות טיפה מציק, אל תגרום ללקוח לעבוד קשה מדי כדי לראות את העבודות שלך. אישית, הייתי מציג את כל העבודות כ-thumbs עם לחיצה להגדלה ולינקים למטה (כדי להראות שיש שם אתרים ולא רק תמונות) - פשוט ולעניין בלי סיבוכים מיותרים.
|
חביב לא יותר...
אם כבר התחלת את האילוסטרציה היית מסיים , חבל כי זה נראה מפושל. בהצלחה. |
נראה מעולה... רק תעשה תמונה חדשה שאתה מסתכל לפורטפוליו עצמו ולא לשמיים
|
יצא יפה מאוד!
בהצלחה ניר ויצמן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ