![]() |
אתר עם 2500 כניסות יחודיות ביום מחפש מפרסם.
שלום רב,
פורטל הבגרויות "Bagrut.org" מחפש מפרסם. לאתר גולשים אלפי בני נוער מדי יום - המתעניינים ולומדים מהחומרים המתפרסמים בו - והמוצאים עניין בעידכונים ובמידע. כמו כן, בימי בגרויות - כמות הגולשים לעיתים מכפילה ומשלשת את עצמה. כאמור - הפורטל הינו אתר הבגרויות הפופולרי בישראל, וזו עובדה איתה קשה מאוד להתווכח. ביום-יום מדובר על סטטיסטיקה של 2500 גולשים ובתקופות הבגרויות הנתונים מגיעים ל-6000 עד 10,000 גולשים. מישהו יודע היכן אוכל למצוא מפרסם שיטמין באנר(ים) באתר? (נא לא לציין את Imedia) תודה מראש. לאתר: http://www.bagrut.org לפניות ובירורים: E-mail: jonatanu@Gmail.com Messenger: J123@speedy.co.il |
מה יותר טוב מגוגל..?
|
גוגל יהיה הכי רייוחי לך שמה אתה יכול להרוויח למעלה מ 11-14 דולר ביום אם תמקם את זה טוב וצבעים טובים
בהצלחה :) |
עד לאחרונה עבדנו עם 'גוגל', ופחות היינו מרוצים. אנחנו מנסים הפעם את האפשרות של פרסום באנר יחיד-מרכזי בעמודי האתר - גם ובעיקר ממטרה של פחות עומס בעמוד הבית (עומס ויזואלי, לאו דווקא בטעינת העמוד).
|
כמה אתה רוצה על פרסום אצלך באתר - באנר סטנדרטי
|
פרטים נוספים בדוא"ל או באופן פרטי. תודה.
|
תוכניות שותפים?
אתה משתמש בתוכנית שותפים של eteacher? בכל מקרה תמצא דומים לה ותשים. |
שלום תאי,
לא מדובר בתוכנית שותפים - אני עורך את האתר מטעמם. |
צונזר.
|
אז תנסה לצרף תוכניות שותפים של חברות שמלמדות לבגרות או לפסיכומטרי,
אולי יהיה כאלה שיחשבו, האתר עזר לי לעבור את הבגרות, אני אסמוך עליו גם בעניין הפסיכומטרי. תנסה למצוא תוכניות שותפים שמתאימות לקהל היעד, נערים המתכוננים לבגרות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ