הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   [עיצוב חינם] היי כולם, עיצוב הוסטינג חינם לרציניים ביותר! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=39952)

beng 16-02-07 14:11

[עיצוב חינם] היי כולם, עיצוב הוסטינג חינם לרציניים ביותר!

היי,
לפני כמה ימים הכנתי עיצוב הוסטס שלדעתי יצא מאוד חמוד, ואני מוכן לתת אותו בחינם רק לאיש אחד שיוכיח לי שהוא רציני לגבי פתיחת חברת אחסון רצינית (או שיפור חברתו הקיימת).
אז אתם מוזמנים להביט בעיצוב כאן:
http://img57.imageshack.us/img57/5568/moonhostdm9.jpg

כפי שאתם רואים העיצוב שופר מפעם שעברה שפירסמתי אותו,
אני מקווה שמישהו ירצה את העיצוב,
יש לי רק תנאי אחד: לשים קישור לאתר שלי:
http://www.meluna.net
איפה שמופיע "עוצב על ידי gindi".

אני מוכן שתשנו את העיצוב איך שאתם רוצים (אתם מקבלים PSD), רק אל תורידו את הזכויות יוצר שלי.

שלכם, ניצן גינדי

Noam 16-02-07 14:39

היתה מקים חברה עם עיצוב כזה?
כל הכבוד על היוזמה אבל לא נראה לי שמישהו יביא לך סיבה למה העיצוב הזה מגיע לו.

beng 16-02-07 14:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי img-il.com (פרסם 423982)
היתה מקים חברה עם עיצוב כזה?
כל הכבוד על היוזמה אבל לא נראה לי שמישהו יביא לך סיבה למה העיצוב הזה מגיע לו.

חח =), תשמע אני בא בכוונה טובה, גם אם יש כאלו שירצו וגם אם לא, אני רק מציע, ואני מקווה שלא כל תגובה שנייה תיהיה כמו התגובה שלך (כיוון שאתה הראשון זה בסדר), אני מצפה מהמנהלים לדאוג לזה..

TalGarty 16-02-07 14:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beng (פרסם 423985)
חח =), תשמע אני בא בכוונה טובה, גם אם יש כאלו שירצו וגם אם לא, אני רק מציע, ואני מקווה שלא כל תגובה שנייה תיהיה כמו התגובה שלך (כיוון שאתה הראשון זה בסדר), אני מצפה מהמנהלים לדאוג לזה..

ואם לומר את האמת? אני מקווה שהמנהלים ידאגו במשהו אחר באשכול הזה.
מילא לא היו תנאים, וישר היית נותן הורדה, אבל אתה מציב פה תנאים לעיצוב כזה?
אם היית מבקש תגובה בלבד בתמורה לעיצוב, אני לא בטוח שהיו אנשים שעושים את זה, אז אתה מציב להם תנאים כאלה?

בלי להעליב, עיצוב כזה לא הייתי לוקח גם אם היו משלמים לי.

כך את זה כביקורת בונה, אין לי שום סיבה לפגוע בך.

beng 16-02-07 15:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty (פרסם 423993)
ואם לומר את האמת? אני מקווה שהמנהלים ידאגו במשהו אחר באשכול הזה.
מילא לא היו תנאים, וישר היית נותן הורדה, אבל אתה מציב פה תנאים לעיצוב כזה?
אם היית מבקש תגובה בלבד בתמורה לעיצוב, אני לא בטוח שהיו אנשים שעושים את זה, אז אתה מציב להם תנאים כאלה?

בלי להעליב, עיצוב כזה לא הייתי לוקח גם אם היו משלמים לי.

כך את זה כביקורת בונה, אין לי שום סיבה לפגוע בך.

תשמע.. טל, אני לא יודע למי שילמתי בשביל ליהיות "משתמש היכל התהילה", אבל התגובות שלך חצופות, וזכותי המלאה לבקש שישאירו את זכויות היוצרים וכל דבר אחר גם אם ברצוני לבקש שתקפוץ מהגג זאת זכותי לבקש זאת, אחרי הכל זה האשכול שנפתח על ידי ואיני מכריח אף אחד לקחת את העיצוב אני מציע אותו בתנאים מינימלים, אין לך זכות לבוא ולומר לי לא להציב תנאים.
אינך רוצה את העיצוב? אל תגיב סתם, אני מקווה ש3000 ההודעות האחרות שלך עושות רושם יותר טוב.
לבסוף כתבת: "כך את זה כביקורת בונה, אין לי שום סיבה לפגוע בך", אני לא יודע כמה זמן אתה בפורומים אך זאת ממש לא ביקורת בונה, ביקורת בונה היא ביקורת הנותנת עצה להמשך הדרך/לפעם הבאה, אני לא רואה שום עצה אלא אם כן אתה קורא ל"אל תציב תנאים" עצה..
מקווה שהביקורות ה"בונות" שלך ישתפרו..
יום טוב.

taikaish 16-02-07 15:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beng (פרסם 424003)
תשמע.. טל, אני לא יודע למי שילמתי בשביל ליהיות "משתמש היכל התהילה", אבל התגובות שלך חצופות, וזכותי המלאה לבקש שישאירו את זכויות היוצרים וכל דבר אחר גם אם ברצוני לבקש שתקפוץ מהגג זאת זכותי לבקש זאת, אחרי הכל זה האשכול שנפתח על ידי ואיני מכריח אף אחד לקחת את העיצוב אני מציע אותו בתנאים מינימלים, אין לך זכות לבוא ולומר לי לא להציב תנאים.
אינך רוצה את העיצוב? אל תגיב סתם, אני מקווה ש3000 ההודעות האחרות שלך עושות רושם יותר טוב.
לבסוף כתבת: "כך את זה כביקורת בונה, אין לי שום סיבה לפגוע בך", אני לא יודע כמה זמן אתה בפורומים אך זאת ממש לא ביקורת בונה, ביקורת בונה היא ביקורת הנותנת עצה להמשך הדרך/לפעם הבאה, אני לא רואה שום עצה אלא אם כן אתה קורא ל"אל תציב תנאים" עצה..
מקווה שהביקורות ה"בונות" שלך ישתפרו..
יום טוב.

הוא היה מפקח בפורום, אחד הטובים אם תשאל אותי, מספיק כדי להיות משתמש היכל התהילה?

beng 16-02-07 15:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 424006)
הוא היה מפקח בפורום, אחד הטובים אם תשאל אותי, מספיק כדי להיות משתמש היכל התהילה?

אני שמח לשמוע אך ככה לא כותבים תגובה בונה אלא אם כן ברצונך לפגוע במישהו/לעצבן.

taikaish 16-02-07 15:34

הוא ממש לא רצה לעצבן אותך, אבל הוא צודק.
אתה באת אליי לפני זמן קצר ל-icq לדעתי, אמרת שאתה רוצה לשמוע את דעתי ואמרתי לך אותה,
עיצובים לעסקי אחסון לא יכולים להיות חובבנים, ולכן גם אם תתן אותם חינם לא ירצו לקחת,
לפחות פעם הבאה תגיד שאתה לא באמת רוצה לשמוע את דעתי או שהיא לא תגרום לך לשנות את הדרך שלך.

FANATICS 16-02-07 15:38

אני פשוט לא מבין מה אכפת לכם ? - לא רוצים אל תקחו.
מזה משנה אם זה עיצוב יפה או לא העיקר העיקרון
מה אכפת לכם שאחרים ייקחו ?

opsite 16-02-07 15:41

כל הכבוד על היוזמה ...

העיצוב נחמד ...

לגבי כל אלה שרבים חבל שסתם ינעלו אז ..

שבת שלום

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ