הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   [מחפש] שרת ל1.6 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=39960)

The Penguin 16-02-07 16:33

[מחפש] שרת ל1.6

היי , אני זקוק לשרת 14 \ 16 \ 18 שחקנים למשחק CS1.6
כולל FTP + SSH מודים אני מתקין

הצעות + אם מתחייבים ל3 חודשים יש הטבות?

תודה:):-D

nanadav 16-02-07 17:13

14 שחקנים:
מחיר חודשי: 65 ש"ח.
מחיר לשלושה חודשים: 162 ש"ח.

16 שחקנים:
מחיר חודשי: 70 ש"ח.
מחיר לשלושה חודשים: 175 ש"ח.

18 שחקנים:
מחיר חודשי: 80 ש"ח.
מחיר לשלושה חודשים: 200 ש"ח.

כולל גישות FTP ו SSH.

Host-Gaming.co.il 16-02-07 17:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי OrSolomon (פרסם 424055)
היי , אני זקוק לשרת 14 \ 16 \ 18 שחקנים למשחק CS1.6
כולל FTP + SSH מודים אני מתקין

הצעות + אם מתחייבים ל3 חודשים יש הטבות?

תודה:):-D

שלום לך.!
הוסט גיימנג תשמח לארח אותך כלקוח.!!
בקשר מחירים אתה יכול להכנס לאתר ולראות את המחירים
www.Host-Gaming.co.il

4EvEr 16-02-07 18:06

שימו לב הוא רשם מודים הוא מתקין אז עדיף לשאול לפני כן איזה מודים הוא מתקין

כי אם תתקין סופר הירו במחיר שנדב נתן תרוץ על זה

The Penguin 16-02-07 19:33

לא מתקין SH כמו שנראה לי .. אבל לא בטוח

LinuxServ 18-02-07 00:09

150 ש"ח ל18 איש 3 חודשים לא תמצא יותר זול ,תתקין איזה מודים שתרוצה תקבל SSH+FTP

טלפון 052-6779005

Tal KaPpAcH 18-02-07 01:42

לא ניראה לי אביאל קרא את מה שהוא ביקש... אביאל נותן גישת FTP זה חדשש!!! ועוד SHH כנראה זה יום המזל.... אביאל הזה פתח לי סרבר ליום ובגלל שעהתעכבתי עם התשלום הוא הביא אותו למישהו אחר אתם מבינים אחרי שפירסמתי אותו והכל הוא מביא למישהו אחר..
אולי לא שילמתי אבל הייתי לקוח שלו כבר והוא מכיר אותי ולא שם עליי ועושה לי ככה סבבהה

Dima 18-02-07 02:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal KaPpAcH (פרסם 424771)
לא ניראה לי אביאל קרא את מה שהוא ביקש... אביאל נותן גישת FTP זה חדשש!!! ועוד SHH כנראה זה יום המזל.... אביאל הזה פתח לי סרבר ליום ובגלל שעהתעכבתי עם התשלום הוא הביא אותו למישהו אחר אתם מבינים אחרי שפירסמתי אותו והכל הוא מביא למישהו אחר..
אולי לא שילמתי אבל הייתי לקוח שלו כבר והוא מכיר אותי ולא שם עליי ועושה לי ככה סבבהה

מצד אחד, אתה אומר שהוא פתח לך סרבר ליום אחד, מצד שני אתה אומר שכבר היית לקוח שלו? איך זה מסתדר?

חוץ מזה, כל עוד לא שילמת לו הוא לא חייב לך כלום, חשבת שהוא יצא איתך "סבבה"? אין מה לעשות מותר לו לחשוש שאתה לא תשלם לו, אני הייתי עושה את אותו הדבר במקומו.

Tal KaPpAcH 18-02-07 02:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 424776)
מצד אחד, אתה אומר שהוא פתח לך סרבר ליום אחד, מצד שני אתה אומר שכבר היית לקוח שלו? איך זה מסתדר?

חוץ מזה, כל עוד לא שילמת לו הוא לא חייב לך כלום, חשבת שהוא יצא איתך "סבבה"? אין מה לעשות מותר לו לחשוש שאתה לא תשלם לו, אני הייתי עושה את אותו הדבר במקומו.

תראה אין לי תלונות בסה"כ הוא גבר ואני אוהב אותו עדיין אבל הוא עשה קטע מסריח כי אני קניתי ממנו והייתי מרוצה ואחרי כמה חודשיים רצתי לקנות ממנו ושעה דיברנו על זה ואז הוא פתח לי לפני ויצא גבר ואמרתי לו שמחר אני ישלם וזה לא הסתדר אז הוא סגר ובאתי לשלם נכנסתי לקאנטר ואני רוצה תסרבר פועל עם שם אחד ואז שאלתי תילד הוא עושה לי אביאל נתן לי תסרבר שלך

Host-Gaming.co.il 18-02-07 10:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal KaPpAcH (פרסם 424780)
תראה אין לי תלונות בסה"כ הוא גבר ואני אוהב אותו עדיין אבל הוא עשה קטע מסריח כי אני קניתי ממנו והייתי מרוצה ואחרי כמה חודשיים רצתי לקנות ממנו ושעה דיברנו על זה ואז הוא פתח לי לפני ויצא גבר ואמרתי לו שמחר אני ישלם וזה לא הסתדר אז הוא סגר ובאתי לשלם נכנסתי לקאנטר ואני רוצה תסרבר פועל עם שם אחד ואז שאלתי תילד הוא עושה לי אביאל נתן לי תסרבר שלך

טל?
דבר ראשון אני לא חייב לעלות לך שרת עד התשלום..
אחרי 24 שעות שאתה לא משלם אני מנתק לך..
כי המון אנשים עושים את זה מחר אני ישלם מחר מחר..
וזה לא נריאה לי.
אז ניתקתי.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:05.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ