![]() |
[מחפש] שרת ל1.6
היי , אני זקוק לשרת 14 \ 16 \ 18 שחקנים למשחק CS1.6
כולל FTP + SSH מודים אני מתקין הצעות + אם מתחייבים ל3 חודשים יש הטבות? תודה:):-D |
14 שחקנים:
מחיר חודשי: 65 ש"ח. מחיר לשלושה חודשים: 162 ש"ח. 16 שחקנים: מחיר חודשי: 70 ש"ח. מחיר לשלושה חודשים: 175 ש"ח. 18 שחקנים: מחיר חודשי: 80 ש"ח. מחיר לשלושה חודשים: 200 ש"ח. כולל גישות FTP ו SSH. |
ציטוט:
הוסט גיימנג תשמח לארח אותך כלקוח.!! בקשר מחירים אתה יכול להכנס לאתר ולראות את המחירים www.Host-Gaming.co.il |
שימו לב הוא רשם מודים הוא מתקין אז עדיף לשאול לפני כן איזה מודים הוא מתקין
כי אם תתקין סופר הירו במחיר שנדב נתן תרוץ על זה |
לא מתקין SH כמו שנראה לי .. אבל לא בטוח
|
150 ש"ח ל18 איש 3 חודשים לא תמצא יותר זול ,תתקין איזה מודים שתרוצה תקבל SSH+FTP
טלפון 052-6779005 |
לא ניראה לי אביאל קרא את מה שהוא ביקש... אביאל נותן גישת FTP זה חדשש!!! ועוד SHH כנראה זה יום המזל.... אביאל הזה פתח לי סרבר ליום ובגלל שעהתעכבתי עם התשלום הוא הביא אותו למישהו אחר אתם מבינים אחרי שפירסמתי אותו והכל הוא מביא למישהו אחר..
אולי לא שילמתי אבל הייתי לקוח שלו כבר והוא מכיר אותי ולא שם עליי ועושה לי ככה סבבהה |
ציטוט:
חוץ מזה, כל עוד לא שילמת לו הוא לא חייב לך כלום, חשבת שהוא יצא איתך "סבבה"? אין מה לעשות מותר לו לחשוש שאתה לא תשלם לו, אני הייתי עושה את אותו הדבר במקומו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר ראשון אני לא חייב לעלות לך שרת עד התשלום.. אחרי 24 שעות שאתה לא משלם אני מנתק לך.. כי המון אנשים עושים את זה מחר אני ישלם מחר מחר.. וזה לא נריאה לי. אז ניתקתי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ