![]() |
דרוש מעצב זמני
טוב...
למעצב שלי אין אינטרנט עד יום חמישי כי הוא עובד דירה =/ בעסה. נפל עלי עיצוב מהסרטים... משהו ממש בלתי אפשרי. אני צריך מעצב שחושב שהוא יכול לשפר עיצוב ברמה גבוהה בזמן קצר של יום יומיים. מה זה רמה גבוהה? רמה גבוהה זה אומר חברה שהמחזור החודשי שלה 100 אלף שקל צריכה אתר שנראה מקצועי, נקי ואיכותי. סידור תוכן יש... אבל צריך איכשהו לעשות את העיצוב מעודן יותר... בעיקרון על השיפור עיצוב הזה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... נראה מה תהיה רמת העבודה. צרו קשר 1800-100-935 236233512 אייסקיו gamix@hotmail.co.il מסנ orshvartz@gmail.com orshvartz@digitalst.co.il זהו. יום/לילה טוב. |
אשמח לדעת עוד על מה בידיוק משפרים? זכויות הולכים ל..?
ובאופן כללי פרטים נוספים... תודה! |
זכויות לחברה שלי
מה זה אומר לשפר? זה אומר שיש עיצוב שנראה "טוב" והוא צריך להיראות יותר מעודן ולהיראות "מאוד טוב" או "מצוין" =) |
|
אהלן גבר, תשמע, כעיקרון אין לי בעיה לשפר עיצוב והוא ייצא יפה מאוד.
אבל אני מוכן גם לנסות לעצב מחדש עיצוב על בסיס דומה אבל בסטייל שלי. שלא תבין לא נכון, אני מוכן גם לשפר. אז צור עימי קשר בבקשה, דיברת איתי כבר בעבר. יום טוב, טל. |
תיראו אני אגיד לכם דבר אחד,
אני דיברתי איתו הכל היה טוב ויפה אבל הוא התחיל להרים את האף שלו ולדבר אליי בחוסר כבוד ובזילזול לפי זה הבנתי שאני לא מוכן לעבוד עם בן אדם כך.. אמרתי לו את זה באופן מנומס ראיתי שהוא ממשיך לדבר אליי בחוסר נימוס ובזילזול לכן אני אמרתי לו יפה להתראות וזהו.. תיראו תעשו מה שאתם רוצים אבל לפי מה שאני רואה הוא חושב שהוא עושה לי טובה בזה שהוא משלם לי על העבודה.. מה שבעיקרון אמור להיות להפך.. בכל מקרה תחליטו מה שתחליטו אבל אני מהכירות ראשונית לא הייתי פונה אליו... בהצלחה לפותח האשכול ולכל מי שפונה אלייך ושבוע טוב, |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה תאי אני לא חושב שיש גם צורך להיכנס לוויכוח ולהפריע למהלך של הנושא, ודבר חשוב גם לא צריך לזרוק כל הזמן הערות דיי מטופשות.. בכל מקרה סגרנו את הנושא הזה ובחזרה לנושא האשכול.. אין צורך להגיב כאן יותר בנושא. |
אם מדובר בשינוי PSD בלבד ותהיה מוכן לעבוד כמו שצריך אני פה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ