![]() |
דרושים] צוות לפורטל נוער חדש מושקע ומקצועי
אנו מחפשים:
שותף אחד שיהיה מנהל אתר 2 יחצנים מעצב ( לא הכי מקצועי) 2-3 כתבים 2-3 משתמשים שיוסיפו משחקים,בדיחות, וכו'.. (משקיענים) -------------------------------------------------------------------------- אלה הפרטים על מה שיש כבר:
האתר עוצב ותוכנת ע"י Ars-Serv. -------------------------------------------------------------------------- אלה הפרטים שהשותף צריך לתרום:
-------------------------------------------------------------------------- בעיקרון כל הדברים שכבר יש לאתר למעלה עלו ביחד 350 שקל. הדברם שהשותף צריך להשקיע בערך מכסים את המחיר. השותף יוכל גם לשלם עליהם באמצעות SMS. -------------------------------------------------------------------------- דרישות חשובות שהשותף צריך לעמוד בהם:
כמובן שלא כל אחד יתקבל, המשתמש יעבור שיחה מעמיקה עם אחד מנציגנו, ועל פי החישב והדרישות אנו נקבע אם הוא מתאים או לא. -------------------------------------------------------------------------- הדברים שהיחצן צריך לעמוד בהם:
הדברים שהכתבים צריכים לעמוד בהם:
הדברים שהמשקיענים צריכים לעמוד בהם:
התמורה כרגע לא רלוונטית, אם יהיו אנשים שמעוניינים, אני אגיד להם מה התמורה. מקווה להצעות רבות. בברכה, והמשך גלישה מהנה Ed2kA. |
אשמח לשמוע יותר ולראות מה כבר יש, במידה ואתרשם אשמח להצטרף אליך כשותף.
תשאיר לי בבקשה מספר טלפון בפרטי. |
קיבלתה את המספר^.
|
צור קשר פרטים בחתימה
|
כתבים/משקיענים/שותף,אתה יכול לדבר איתי באייסיקיו:
200108783 או במסנג'ר sadi340@walla.com תאמין לי שאני ממש רציני. |
אם אפשר לראות כבר מה יש זה יעזור..
שבוע טוב, |
יש על מה לדבר, רק כשותף.
צור קשר! 325255338 |
נוצר קשר עם כולם.
|
נשמע מעניין מאוד.
אשמח לעוד פרטים באחת מתוכנות המסרים: ICQ: 178030652 Massnger: nadav4444@hotmail.co.il |
נוצר קשר עם כולם.
להלן פרטים על צוות האתר:[ 2 אדמינים נוספים במועמדות: נדב ומתן. 2 ספונסרים, לא זוכר מה שמם. 4 משקיענים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ