![]() |
מבקש ביקורת על host-gaming
כעיקרון אני קונה ממנו אוטוטו שרת משחק אבל בכל זאת לדעת איך השרתים שלו,אשמח לדעת.
הוא עצמו אחלה בנאדם זה הבנתי. |
אני משחק הרבה בשרתים שלו
שרתים מ-ע-ו-ל-י-ם, פינגים נמוכים והשרת זז חלק *גם אחלה בנאדם אבל את זה כבר הבנת |
שמעתי רק טובות...
אביאל נשמע אחלה אדם... מומלץ!. |
חברה לא רעה.
אבל לא מת על המנהל.. |
נשמע אחלה בחור
|
אני לקוח של שרת 12 שחקנים cs1.6
השרת כמעט ולא נפל אין לאגים ואביאל תומך ועוזר מתי שצריך... עם אתה רוצה לראות את השרת 80.179.150.110:27015 אל תידאג החברה הזאת אחלה.... |
מומלץ בחום!! בהצלחה.
|
תודה רבה לכם |קורץ|
|
ציטוט:
ואני רוצה להבין מה אתה נכנס אליו ואתה אומר לו באיסי אל תיקנה ממנו וכל זה? שדפקתי אותך וכל זה אני מכיר אותך בכלל? אם כן מה השם שלך? כפי שאני חושב זה רותם.? ותתבייש לך שאתה מנסה לדבר מאחורי הגב.. אתה אומר לו שמתי הוא יפקיד אני לא יעלה לו את השרת..[אף פעם לא עשיתי דבר כזה] אי אי אנשים האילו... אל תשכח להחליף שם "לעסק שלך" אני לא יתווכח איתך פה אתה רוצה יש איסי נסגור הכל שם. הוחכה: Yogev (PM 11:34) : תגיד מה הקטע עם ה mega-serv הזה..הוא מנג'ס לי שהלשנת אליו ודפקת אותו.. חחח מה יש לו..דפוק נראה לי. הוא אומר לי שהוא עזר לך ודפקת אותו משהו עם lsrv לא הבנתי מה הוא רוצה פתאום הוא נכנס אליי לאיסקיו ואמר לי את זה :|כאילו שלא כדי לי לקנות ממך LSRV? אתה אבי? אני חושב שלא אם אני לא טועה רק אבי מנהל החברה?איך בדיוק עזרתה לי? אני רוצה להבין.. אומר לכולם שאתה מנהל LSRV [אני מאוכסן אצל אבי כבר 3 שנים,ועדיין לא שמעתי על דבר כזה] |
אני אלי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ