![]() |
[PPC] עלות לקליק בגוגל אדסנס
שלום רציתי לפתוח את הדיון הזה ולשאול את אלו שנמצאים בגוגל אדסנס למעלה מחודשיים האם העלות לקליק אצלכם יורדת?
או שעדיין נשארת בסכום טוב כמו בהתחלה.. |
לפי עשרות ההודעות בפורומים שונים (וגם הרבה מאוד כאן) - ישנה ירידה גדולה.
מה שכן - הם מכפרים על זה ע"י כך ששיפרו את תגמול תוכניות הppl של הרשמה לאדסנס ואדוורדס... |
ציטוט:
|
אני יכול להגיד לך שיורדת! ובגדול! לא יודע מה יהיה אבל אני מאוכזב במקום 1000$ אם X קליקים הרווחתי 300 אם אותו מספר כמעט... והחודש עוד יותר גרוע... יש לי קליקים שמביאים 2-3 סנט, יש כאלו שמביאים רק סנט ובודדים נותנים 10 סנט ואולי גם 15
|
אצלי הקליקים ירדו מיותר מדולר לפחות מסנט.
|
גם לי יורד העלות לקליק זה ממש לא לעניין שבהתחלה גוגל נותנים לנו הרבה לקליק ואחר כך מורידים ביותר מחצי במקרה הטוב.
תמשיכו לכתוב פה אם גם לכם יש את הבעיה הזו! |
Down Down Down!!! המצב בטטה, פתחתי אשכול לפניי איזה שבועיים על ירידת רווחים באדסנס, לפחות אצלי והנה התפשט[?] גם אלייכם =\
מה יהיה הסוף, בהתחלה מביאים רושם חיובי, בסוף דופקים לך ת'צורה. פעם היום מספר מכובד של דולרים ליום, עכשיו המספר הזה הפך לשקלים יומיים =\ |
לי עלה!
אבל מזה עלה! בלי לפתוח את הפה, כבר כמה ימים ברצף שיש ליכ מה לחיצות של מעל לדולר וחצי. והממוצע של ה-20 יום האחרונים, ללחיצה הוא כמעט 65 סנט! |
לא יודע מה שגוגל עושים ממש לא לעניין כתבתי להם מכתב ואני מחכה לתשובה בכל אופן יש למישהו אולי הצעות או משהו?
|
הממוצע אצלי זה 0.3 סנט ללחיצה
היו לי כמה לחיצות של דולר וקצת גם.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ