![]() |
בעיה מוזרה עם הזיכרון במחשב שלי
טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים?
תודה מראש |
תבדוק את הדיסק עם תוכנה כמו scandisk של מיקרוסופט שבאה עם הוינדוס,
או תוכנה דומה, כמו Norton Disk Doctor, ותראה אם יש שגיאות בכונן, כמו למשל קבצים שכבר לא קיימים אבל תופסים מקום. |
יכול להיות שפשוט ההגדרות של התראה על מקום פנוי בדיסק מוגדרת להתראה מוקדמת.
יום נעים |
ציטוט:
|
אולי על הכונן של WIN אין לך מספיק מקום.. קרה לי שהתקנתי משחק ב D וזה אמר שאין ב C מספיק מקום.. כי הוא היה צריך לחלץ לשם קבצים
|
יש לך אימיול?
אם כן יתכן שזה ממנו נובעת הבעיה ברשימת הורדות יש הורדות כנראה שהם נמצאות תחת הורדה. אבל על מנת למנוע בעיה שלא יהיה מקום בארדיסק אימיול כבר מחשיבה כאילו ההורדה נמצאת במלואה בארדיסק תבדוק יכול להיות שזאת הבעיה לא מבטיח. פשוט תמחק אותם מהרשימה של ההעברות. לי זה כבר היה זה אולי נשמע לא כל כך הגיוני אבל אני מדבר מניסיון. תנסה גם לעשות ניקוי במחשב כנס ל- התחל > הפעלה > תרשום ככה %temp% תיפתח לך תיקייה תמחק את כל הקבצים שבה הכל אל תפחד זה קבצי " זבל ". ממליץ על התוכנות: ccleaner - כנס לדף הבא: http://www.filehippo.com/download/df...a0eb/download/ חכה כמה שניות ותוכל להוריד. ad-awere מקווה שעזרתי המשך יום נהדר. אלירן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ