![]() |
בקשה. כל הקודם זוכה. אני רוצה הבטחה לאתר שלי
אני מחפש אבטחה ברמה מקצועית לאתר חדש שלי שהוא כבר הספיק לקבל פריצה.......
אני מחפש אחר מתכנתים אם ידע נרחב מאוד 18+ בלבד, אז אני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי את השירות שלו כדאי לאבטח לי את האתר. וגם לאבטח לי את הפורום מפני פריצות. עוד פרטים תוכלו לקבל ב MSN. או את רובם. ( בקשר לפריצה ). כמובן תמורה כספית כמובן כמובן. עדיפות ענקית ל MSN : professionalz7@hotmail.com |
אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לאבטחה ולא הבטחה.
בכל אופן, אשמח ליצור עימך קשר טלפונית או דרך המייל, אשמח אם תשלח לי בפרטי את הטלפון\מייל. |
אתה משתמש חדש.. אני בעיקרון מכבד יותר חברות רשומות ומקצועיות. אז סוררי.
אני לקוח מאוד רציני ואין לי זמן לשטויות. אז רק חברות רשומות בבקשה. |
ואיך בדיוק אתה יודע שאני לא מחברה מקצועית ורשומה במס הכנסה?
שיהיה לך המשך יום נעים. |
בן כמה אתה?
|
כי אם הייתם חברות רשומות הייתם מופיעים פה בסגול....
ולפותח האשכול, לעיתים חברות לא יכולות לספק לך את הפתרונות הדרושים אלה מתכנתים מוכשרים עם ידע נרחב. |
אוקי זה לא ממש משנה מי. אז אני מחפש מתכנתים אם ידע רחב מאוד. תודה רבה 18+ בלבד.
|
ציטוט:
האם האתר שלך מושתת על מערכת מוכנה או שקנית את המערכת ממתכנת (כנראה לא כל כך מוכשר) כמו כן פרטים על היקף העבודה ואפשרויות תשלום....(תקציב וכד') |
מערכת פורומים IPB.
קניתי את האתר, בנו לי אותו לפי בקשה. מסכים בקשר למתכנת, כל עוד הפריצה קרתה. אני לא מבין באבטחות אז אשמח אם מישהו יוכל ליצור אמי קשר ולהסביר לי ולהביא לי תקציב מחירים שהוא עובד איתם. ומה כוללת האבטחה וכו' וכו'. |
בבקשה עזרה כל הקודם זוכה. באמת באמת אני נשבע לכם מה עוד... אין פה מישהו שעומד בתנאים?
דברו איתי בפלא תשאירו מספרים אני יחזור אליכם. אני לקוח חלום.!!! מילה שלי אין אכזבה עבדתי אם המון מאוד אנשים ואף אחד לא יוצא פרייר. אני מחכה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ