![]() |
[עיצוב] צריך ביקורות...
טוב העיצוב לא גמור...!!!
אני רוצה דעה על הצבעים על העיצוב בכלל שוב אני מדגיש לא גמור אבל תגידו מה אתם חושבים אני יקבל כל ביקורת תודה מראש http://free.actserv.net/images/341037index.png |
נחמד רק בקשר לאדום, הוא קצת מפריע לעיניים ולא משתלב כל כך טוב.
|
בבקשה עוד ביקורות?...
|
ציטוט:
|
חמוד
לא ממש התחברתי לסגנון , מצטער לא יודע לא פשוט מדי ולא יותר מדי בכל זאת שיהיה בהצלחה |
אהבתי את העיצוב אבל הצבע האדום לא משתלב ביחד עם הירוק הוא קצת "נדחף" ולא מתאים לעיצוב.
|
וואוו...אהבתי ממש ממש את הבאר...לא אהבתי שכל הצד אפור..היית מוסיף טיפה טיפה צבע..במקומות החשובים.
אבל בכללי מדהים! סגנון משלך, לא רואים הרבה כאלה פה. ישר כוח ;-) כמובן יש המון לאיפה לקדם- אבל ממש אהבתי כמה דברים בסטייל אתה תוכל להיות יופי של מעצב! |
אני חייב להגיד שזה לא אני עיצבתי
זה איתי נעמן esg מהחברה סמארט-ארט עיצב לי...חח |
יש בו קטעים לא טובים,
למשל בבאר איפה שהתמונה של האנשים.. מה הקטע בזה שהוא שם תמונה ואפילו לא שילב אותה בצורה נכונה ומחק את הצדדים שלא יראו כאילו הוא עשה "העתק - הדבק"... ולמשל בצד הימני יש את הקטע האפור שמתפרש מלמעלה עד למטה.. מה הקטע שלו?.. אם להראות את העיצוב בצורה מגעילה וחסרת פרופורציות אז הוא הצליח... לוגו לא משהו ולא מקצועי, והתפריט מזעזע... הדבר היחיד שאפשר לומר שהוא נחמד זה החלק הצדדי.. אבל גם פה הוא הרס עם ה"יובש" למה הכל אפור?.. אין שום חיים.. בכל מקרה שהיה בהצלחה ואני מקווה שעזרתי. |
צבעים יפים. מבנה חמוד. ביצוע על הפנים. מצטער.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ