![]() |
מחפש מתכנת תמורה כספית / עיצוב.
מחפש מתכנת אני צריך מערכת פרסום הורדות + פאנל ניהול.
מה צריך להיות בפאנל איזה אופציות: - תוכן האתר. אפשרות לערוך את המילים בדף הראשי + בדפים משנים כגון: צור-קשר , אודות ועוד. *עריכת בלוקים אשר אותם הציין בעת התחלת העבודה. - פרסום קובץ. כולל : כותרת + אופציה לעלות את הקובץ מהמחשב + אופציה שיהיה אפשרי לא רק להעלות קובץ מהמחשב אלא לצרף לינק במקום להעלות קובץ מהמחשב + תמונה ( להמחשת הקובץ ) + תאור הקובץ. - פרסום באתר. ניהול מערכת באנרים הכוללת 5 באנרים בסה"כ אשר בגדלים שונים אחד בשורה של הלוגו וכל השאר הציין בהמשך היכן. *אפשרות לשנות את הבאנרים - להשים לינק לבאנר / להעלות מהמחשב. ***חשוב לציין הבאנרים צריכים להתחלף ברענון הדף. - דף סטטיקה של האתר. השמח לשמוע הצעות מחיר או הצעות כמובן תמורת עיצוב יש אפשרות להתפשר לגבי עיצוב פשוט להציע ואני כבר יראה עם אני מעוניין בהצעה. תודה ולהתראות. אלירן. |
שלום אלירן,
אני מתכנת בשפה PHP. לא ממש הבנתי את מה שאתה רוצה רוצה שנדבר על זה בטלפון ונראה איך נתקדם? או אם אתה מעדיף במסרים המיידים אין לי שום בעיה, צור קשר בפרטי. |
כנס אלי לאייסיקיו תקבל הצעת מחיר
492516868 |
בסביבות ה-800 ש"ח,
דרכי יצירת הקשר נמצאים בחתימה. |
צור קשר בפרטי, לא מזמן תיכנתתי מערכת כמעט זהה לצרכים שלך בשפת PHP, אשמח למכור לך את המערכת במחיר נוח.
|
צור עמי קשר בפרטי,
אשמח לספק לך את כל אשר תרצה . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ