![]() |
שאלה בקשר לEminem
הוא פרש?
|
ממש לא
האלבום האחרון Re-Up היה רק חימום לפני משהו ענק שהוא הולך להוציא עם כמה עשרות ראפרים מפורסמים תצפה לשמוע ממנו המון עוד בקרוב :) |
ציטוט:
אז זה שילוב של השירים הכי טובים שלו + WHEN I WAS GONE וכידוע לי הוא הפסיק לכתוב לבד וכו' בגלל שהוא רוצה להיות יותר זמן עם המשפחה |
היו שמועות שהוא מוציא סרט בקרוב, אבל זה לא נכון. הוא הוציא את האלבום האחרון שלו Re-Up אבל לא כ"כ הצלחה, אולי השיר Smack That עם אקון.
|
ציטוט:
עשיתי אפילו עבודה באנגלית עליו וכידוע לי ולעולם הוא פרש כאילו להוציא שירים לבד ואלבום חדש הוא רוצה להיות יותר זמן עם המשפוחה |
ציטוט:
יש לו עוד כמה You Don't Know Jimmy Crack Corn no apologies ויש עוד כמה שאני לא זוכר את השמות שלהם בעל פה.. ציטוט:
אמינם חיי ובועט ;] ד"א הוא הוציא עוד אלבום בשנה שהוא הוציא את Re Up (באמצע 06 ככה) Get Guns שהוא כתב + שר את כולו לבד! פשוט הוא רצה להוציא אלבום עם עוד כמה זמרים אז? קיצר אתה תיראה ממנו עוד הרבה אלבומים טובים כמו כל השאר שלו.. |
http://www.eminem.com
אמינם יצא להפסקה בלי תאריך חזרה מדויק.. הוא רוצה "לנוח" מכל התהילה שיש לו ( איך אפשר לנוח מתהילה ?!?!@ לעזעזל ! ) הוא רוצה לעביר זמן עם המשפחה שלו ועם החברים... וכל האלבומים שיוצאים שלו זה לא ממש אלבומים שניכתבו עכשיו והקולטו זה של כל הזמנים מה שלאיצא בעבר... הוא בפגרה ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ