![]() |
[ עיצוב ] HOST ראשון שלי + חדש כאן.
שלום לכולם,
החטלתי לנסות ולהיכנס לתחום של העיצוב גרפי, וניסתי לבנות את עיצוב הHOST הראשון שלי... אז הינה הוא: maplestory.co.il/images/Sample.jpg התמונה מוקטנת... אז תגובות D: תודה =] |
נראה כמו חיקוי של עיצוב TM חינמי, בכל מקרה זה שאתה מתחיל אומר שיש לך את הזכות לבחור את הדרך שבה אתה רוצה ללכת.
לך בדרך הנכונה, תלמד לבד, תקרע את התחת, ורק ככה תתפתח הכי טוב. לא להסתכל על כל הדברים היפים ולנסות ליצור מודל נוסף שלהם. |
אפשר לדעת מזה TM? :-0
( מצטער על הבורות )... תאמת לא הסתכלתי על שום עיצוב אחר שבניתי את העיצוב הזה... ואתה יכול לתת ביקורת יותר בונה חוץ מלפתח סגנון משל עצמי? |
יפה מאוד..
באמת קצת מוזר,יש הבדלים ענקיים בחלקים של העיצוב.. |
ציטוט:
אתה מתחיל יש לך זמן להתקדם ולהתפתח ואם הזן לבנות סגנון אישי (דבר שלא קל בכלל) אתה מקבל פה ביקורית נכונה למה אם הוא יתחיל לפרט לך מה לא טוב אתה תגיד "סבבה אני מתחיל" אז בוא נחסוך את זה ואתר תראה שהזמן יעבור ואתה תשתפר בהצלחה בהמשך הדרך :) |
ציטוט:
וביקורת בונה כן תעזור לי כי אני לא יגיד אני מתחיל =\ אני ינסה לשפר. |
זה עיצוב ראשון שלך?
אם כן אין מצב בחיים. תראה 100% מהעיצוב בבקשה. |
הינה גרסא לא מוקטמת:
www.maplestory.co.il/images/FullSized.jpg אני מאוד מבקש ממכם להיות בני אדם הגונים ולא להיות אנשים מעפנים ולעשות עם זה משהו מעבר להסתכל בזה... תודה XD |
TM = templatemonster.com
חברה ידועה - בהצלחה. אכן רואים קצת העתקה |
יש בזה פוטנציאל אבל לא ממומש..אני מאמין שבעיצובים הבאים שלך יראו את הפוטנציאל ממומש ..בהצלחה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ