![]() |
[עזרה] Internet Explorer
שלום,
בעקרון בזמן האחרון לא היו לי בעיות גלישה עם האקספלורר, עד שהוא החליט לעשות שביתה. זה לא הפריע לי בעקרון כי אני משתמש בפיירפוקס\אופרה, אבל עכשיו בגלל שהInternet Explorer לא רוצה לעלות, גם המסנג'ר החליט להידבק אליו. מסנג'ר כנראה עובד עם אותם הגדרות של הIE, וברגע שהIE לא עובד כנראה כך גם הMessenger. לא משנה לאיזה אתר אני ייכנס, אני יקבל את הדף הזה: http://img53.imageshack.us/img53/8281/ieqh3.png עכשיו השאלה שלי היא: יש לזה פתרון?! ניסיתי לדבר עם נזק (בזק), אבל כמובן שלהם אין שום מושג. (התשתית + הספק שלי הוא בזק) נכנסתי קצת לאתר של מיקרוסופט ומצאתי פתרון, זה בעיה בהגדרה של הפרוקסי. אבל עדיין לבזק אין מושג מה עושים. אז, אולי למישהו הייתה את הבעיה בעבר וזה הסתדר לו? (יש לי שני מחשבים בבית, שלי זה הראוטר ושל אחותי זה קולט תדר אלחוטי. אצלה בעקרון הInternet Explorer עובד כמו סוס, שום בעיות) תודה מראש. |
מותקן לך במקרה IIS על המחשב ?
תנסה לבטל את הפרוקסים אם אתה משתמש בהם. |
מה זה IIS חחחחח
ואין לי שום פרוקסי מוגדר, יום אחד בהיר הדלקתי את המחשב והIE החליט לא לעבוד =\ ד"א היה לי Internet Explorer 7, ניסיתי להסיר אותו בתקווה שזה יסתדר אבל זה לא עזר חח |
תחליף כבר ת'מחשב העגלה שלך :D
ואממ אולי repair לIE יעזור תוריד דרך הפיירפוקס ותעשה ריפייר :P ולדעתי זה נדפק לך בגלל כל השטויות שעשית התקנת IE 3 :| |
ציטוט:
--עריכה: ניסיתי לעשות Repair ובינתיים הIE עובד :-D תודה בר -- |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ