![]() |
איזה ספקית כיום הכי טובה לרכישת דומיין ישראלי?
אני רוצה לרכוש דומיין, מה הכי איכותי?
כלומר יחס טוב, שינויים מהירים של DNS וכו'... |
הרבה אומרים שLIVEDNS,בגלל הפאנל והשירות לקוחות.
אני מעדיף את DTNT (DOMAIN THE NET) חברה מקצועית נטו. שירות לקוחות אמנם בעייתי בעיני אחרים,אתה מתקשר,מבקש שיחזרו אליך וחוזרים תוך חצי שעה. חשוב שתזכור,שכשאתה מזמין שמות מתחם ישראליים , מי שמאשר אותם , ידנית זה ISOC,איגוד האינטרנט הישראלי. ככה שהרשמה יכולה לקחת יומיים , או שעתיים. יום נעים ובהצלחה. אלון |
עד היום עבדתי מול איגוד האינטרנט בלבד.
לאחרונה הזמנתי מדומיין דה נט דומיין אחד כדי לבדוק ועד עכשיו לא היו לי בעיות כלל. אם וכאשר בעתיד אזדקק לעוד ארכוש מהם שוב כנראה. ולכן, יכול להיות שיש טובים מהם, לי לא היו בעיות ולכן לא אתנסה באחרות כרגע. והמלצתי לך דומיין דה נט... בהצלחה :) |
לאבא שלי יש דומיין בliveDNS והוא אומר שהם הרבה יותר טובים מהאיגוד
כשהוא היה באיגוד הוא כל הזמן הסתבך אבל עכשיו כשהוא עבר לliveDNS בכל תקלה הם עזרו לו ואם הוא רצה לסדר משהו הם הדריכו אותו כמו שצריך או שהם כבר עשו את זה |
OK, התגובות קצת מפולגות...
ממה שאני מבין LIVEDNS מספקים שירות נוח ואדיב לעומת DTNT שמספקים שירות מקצועי אך תמיכה פחות איכותית? |
ציטוט:
אם אני צריך תמיכה אז כבר לא שווה כל העסק. בדומיין דה נט הכל עבר חלק וללא בעיות כלל, לא הרגשתי צורך לרגע אחד שצריך לצלצל לתמיכה. וכך צריך להיות. |
יש לי דומיינים גם בלייבדיאנאס וגם בדומיין דה נט, אני יותר מרוצה מלייבדיאנאס, הפאנל יותר נוח, עוד לא הזדקקתי לתמיכה שלהם אז על תמיכה אני לא יכול להגיד כלום.
|
יש לי 7 דומיינים בדומיין-דה-נט, מהיום הראשון שהם הציעו עברתי..
אחלה חברה, גם להעביר וגם לקנות חדש בלי תקלות ! |
LIVEDNS שירות מהיר ואדיב פנאל נוח ומובן קיצר מומלץ בחום ..
|
livedns מומלצים לפי דעתי מאוד...
יש לי מספר דומיינים עולמיים שנרכשו בעבר מאיגוד האינטרנט.. העברתי את אחד הדומיינים לlivedns ע"מ לבדוק את הפאנל ניהול והשירות והם אחלה.. ואתה יודע מה אפילו לצלצל אל התמיכה שלהם כדי לשאול איך זה הולך לא הייתי צריך. שינויי הDNS מתבצעים ע"פ השעות המצויינות באתר שלהם בפאנל ניהול בעמודה שבה אתה משנה את הDNS.. בקיצור livedns עדיין לא היו בעיות כלל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ