![]() |
מחפש מתכנת לעבודה בתשלום
שלום :)
אני ושותף שלי פתחנו פורום IPB (גירסא 1.4) ואנחנו מחפשים מתכנת מקצועי כדי שיאבטח לנו את הפורום. אנחנו מחפשים מתכנת עם רמה ובעל ידע בלאבטח פורומים מהסוג הזה. תשאירו כאן הצעת מחיר ופרטים ליצירת קשר ואנחנו נחזור אליכם. תודה :) |
אחי תקשיב אני מפתח מערכות מסוג IPB, אף פעם לא ניסיתי לאבטח אבל אני יכול לנסות..
צור איתי קשר באייסקיו 212-440-544, שחר. |
200 ש"ח.
|
שלום לך אני מחברת goblin studios מבטיחים לך רמה גבוה ומחירים נוחים
צור איתי קשר באייסיקיו 457843254 או מסנג'ר eilon99@hotmail.com בברכה אילון אלחדד |
ציטוט:
|
|
צור איתי קשר.
ב-100 ש"ח בלבד עם אפשרויות תשלום רבות. ICQ : #498885345 תודה. |
אני מאבטח פורומים מסוג IPB , למשל :
פאנל שאבטחתי : http://musicme.org/admin.php לגבי הפאנל : יש קוד שאפשר לשנות אותו מהפאנל... לגבי הקוד הראנדומאלי עובד על שיטת GET אישית לפי בחירה שלך ונשלחת אליך לאייסיקיו בהודעה או לאימייל... הקוד הראנדומלי משתנה כל יום אז נח גם להשתמש בזה לא כל רגע צריך לפתוח תאייסי או את המייל... ככה יובטח לך שאין לך פירצות לפאנל.... חוץ מזה אני בונה מערכת שמונעת הזקרות ( המערכת כבר בשימוש בכמה פורומים שאבטחתי ) אם אתה רוצה גם המלצות פנה אלי ותקבל בעלי פורומים שאיבטחתי שיתנו דעה על הרמה.... לגבי עוגיות - אני משנה את השיטת הצפנה לפי 2 שיטות הצפנה שמולבשות אחד על השניה שיטה אחת היא מערכת מיוחד להצפנה שלי , ככה שאי אפשר לגלות את הסיסמא לפי תוכנות כמו cain או שאר אתרים שפורצים MD5 לגבי המחיר , גמיש מאוד פנה אלי באיסיקיו או באימייל. |
תעשו לכל התיקיות Protect, בהצלחה.
|
אם אתה צריך מתכנת מקצועי, תראה מה אתה רוצה וכו', אתכנת לך בתמורה כספית על בחירתך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ