![]() |
[דחוף-רציינים בלבד]עיצוב לחברת מחשבים חדשה.
שלום לכולם.
אני מעוניין בעיצוב לחברה חדשה שנפתחה באיזור תלפיות :). לחנות קוראים המרכז למחשב, רצוי עיצוב שימשוך את העין וידהים את האנשים. אשמח לקבל סקיצות ומחירים. תודה רבה. |
שלום אורי,
אני עובד כרגע עם חברת מחשבים על פיתוח אתר.. אני אוכל להציג לך את האתר ובמידה ותיהיה מעוניין נוכל לעבוד יחדיו.. פרטים: אייסיקיו - 6003261 מסנג'ר - nitay[dot]has[at]gmail[dot]com במידה ותרצה יש גם סקייפ: FreakBox-nitay לילה טוב. |
שלום לך אני מחברת gublin studios חברת בעלת שם
ורמה גבוה מאוד שמספקת שירותים גם לחו"ל יש עלינו המון המלצות וכמובן במידה ויתצור איתי קשר אוכל להראות לך עבודות צור קשר וללא תתחרט אייסיקיו 457843254 מסנג'ר eilon99@hotmail.com פלאפון 0546562761 |
ציטוט:
ציטוט:
תודה רבה, עוד תגובות. |
שלום רב,
אני ניר פרידמן מעצב כבר מעל 4 שנים, מתעסק בעיקר בעיצוב אתרים. בעל ניסיון, מוכשר וחרוץ. הצעת המחיר שלי היא 500 ש"ח ל PSD בלבד של עמוד ראשי + פנימי שמתבסס על הראשי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני רוצה לראות סקיצות של העיצוב,
אני לא יכול להחליט שאני קונה כשאני לא רואה סקיצה של העיצוב :/. |
ציטוט:
כמובן שתראה סקיצה לפני שאתה רואה ותחליט אם אתה אוהב או לא . בדר"כ נהוג לדבר עם מעצב לתת יותר פרטים וכד' על מנת שלמעצב יהיה כיוון . - חברת לימפיד, עיצוב אתרים מתקדם . אתרינו (בקרוב) LIMPID תיק עבודות(זמני): LIMPID לצפייה בעבודות נוספות, יש ליצור קשר. אשמח להציע לך הצעת מחיר ולהציג לך סקיצה של העיצוב עם אימות פרטים יותר מלאים . פרטים ליצרת קשר: 0547904483 - דניאל מסנג'ר ואימייל : daniel123459@walla.co.il איסקיו: 8520444 בברכה, דניאל . |
אורי אחי זה גילי חבר של גיא מפרש סרב
קח ממנו תאיסיקיו שלי ובוא אליי נעזור לך בחינם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ