![]() |
[דרוש]תומך טכני לחברת גולד הוסט
שלום לכולם.
לחברת גולד הוסט דרוש תומך טכני עם הדרישות הבאות: • מעל גיל 15 - חובה • אדם בוגר ורציני - חובה • ידע בשפות התיכנות HTML,SQL,PHP - רצוי • ידע במערכת IPB ו PHPBB - חובה תפקיד התומך: • לתמוך בלקוחות לפחות 3 שעות ביום • להתקין מודים • לסדר באגים במערכות הפורמים *הערה: תפקיד התומך הוא לתמוך בלקוחות פורמים בלבד. התמורה: התמורה כרגע היא ריסיילר 4 גיגה שטח 400 גיגה תעבורה או שרת משחק התמורה תקפה כל עוד התומך נמצא בתפקיד תומך טכני בחברה. אתר החברה: www.gol.co.il בגלל שזה מצנזר: www.g o l d-h o s t.co.il (ללא רווחים) שבת שלום. |
|
צור קשר הפרטים שלי בחתימה.
|
נשמח לעוד הצעות, ד"א הבחור לא חייב להיות מעל גיל 15
לי הגיל לא משנה כי אפשר להיות בחור בן 11 ולדבר כמו שצריך להיות רציני וכדומה. אז הגיל לא כל כך משנה |
אני חושב שאני עומד בקריטריונים!
• מעל גיל 15 - חובה • אדם בוגר ורציני - חובה • ידע בשפות התיכנות HTML,SQL,PHP - רצוי • ידע במערכת IPB ו PHPBB - חובה ידע שיש לי: התקנת שרתים, הרצת שרתי משחק ושרתי רדיו בלינוקס ובווינדווס. התקנת מערכות. מסדי נתונים. שפות תיכנות: html-ידע מלא (אפשר להגיד מצויין) php-ידע בבניית מערכות טפסים ועוד asp-ידע בסיסי ביותר java-ידע בסיסי כמו כן יש לי ידע נרחב באבטחת מיידע. מי שמעונין ניתן ליצור איתי קשר: אימייל-clear39@gmail.com אימייל 2:adsf@nana.co.il אייסיקיו-8181382 |
אוקיי , אני יצור קשר עם כולכם
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ