![]() |
[ מחירון ] ריסלר
שלום.
בסטפוינט שמח להציג לפניכם מחירון חבילות ריסלר רשמי! בחודש הקרוב בסטפוינט תשנה את תדמית העסק ותעבור לספקית ריסלרים בלבד ! החבילות שאנו מציעים: חבילת ריסלר בסיסי: שטח איכסון: 3000MB תעבורה חודשית: 500000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) מחיר חודשי: 50 ש"ח בלבד. חבילת ריסלר מתקדם: שטח איכסון: 5000MB תעבורה חודשית: 700000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) מחיר חודשי: 65 ש"ח בלבד. חבילת ריסלר מקצועי: שטח איכסון: 10000MB תעבורה חודשית: 1000000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) + שרת רדיו 1 חינם מדי חודש ! מחיר חודשי: 80ש"ח בלבד. בסטפוינט פעילה החל מאוגוסט 2006 ! למעונינים צרו קשר כבר עכשיו ! טלפון נייד: 0544563501 איסיקיו: 413772057 דרכי תשלום: - תשלום בכרטיס אשראי דרך טופס מאובטח \ טלפון - העברה בנקאית - דיסקונט |
איזה מחירים בהצלחה
חברה מעולה ממליץ לכולם |
אם אני יגיד מחירי זנות אתה תיעלב ? כן ?
עד כמה ? |
ציטוט:
אתה חושב שיזיז לי אם מישהו יגיד משהו על העסק שלי? כן? אלו המחירים אתה יכול להסכים איתם ואתה יכול לא זה כבר העניין שלך OK ? אני ירוויח את הכסף בדרך שלי OK תסכים איתי? ואתה בדרך שלך במחיר שלך OK? |
קח בחשבון שב-50 שקל בחו"ל אני משיג פי חמש ממה שהוא הציע.
כנראה אני הולך לקנות ממנו :) |
בהצלחה
אחלה מחירים אבל לפי דעתי לא כדאי שתהיו רק ספקי ריסלרים ,אבל איך שבא לכם :). בהצלחה! |
ממש ממש שווה. למי שאמר שבחול זה זול יותר, אז שידע שהוא ישלם במהירות (FTP שמעלה ב0.1 קילו..) ולמי שאמר שלא שווה להיות ספק רייסלר בלבד לא הבין את העניין - זה מצמצם את כמות הלקוחות בהרבה, הרווח יהיה זהה אבל כמות התמיכה שהוא יצטרך לספק תהיה מינימלית.
|
מומלץ אחלה שרת ואחלה בנאדם אני לקוח שלו
בהצלחה אחי ... |
פשש...מחירים טובים
אחלה מבצע לחבילה הגדולה יפה מאוד שיהיה בהצלחה |
אחלה מחירים
כל הכבוד! שיהיה בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ