![]() |
עזרה|צריך עזרה בעיצוב מכונית
היי חברה,אני צריך עזרה בדבר הבא:
אני ציירתי על נייר מכונית לא בתלת מימד,סרקתי אותה ויש לי אותה בפוטושופ. איך אני הופך אותה בעזרת פוטושופ{צבעים}לתלת מימד? |
מצייר אותה מחדש בעזרת הפן טול :) אם אתה רוצה את המכונית וקטורית..
|
אתה יכול להישתמש בתוכנה illustrator שהיא יותר מקצועית ועבודה עם וקטור
ובפוטושופ כמו שאמרו כבר תישתמש בpen tool או בתבניות.. אלו הכלים היחידות שהם וקטורים בפוטושופ ורק בעזרתם תוכל לצייר את התוכנה (תישתמש ב blending options זה נותן ראליסטיות ) |
כעקרון התשובה לזה היא פן טול. קודם כל אתה רוצה להפוך את הציור שלך לווקטורי ..ואחר כך לשים עליו צבעים
לדעתי יש עוד טריק להפוך את זה לווקטורי דרך התוכנה פלאש 8 (גם גרסא פחות חדשה) כעקרון מה שאתה עושה זה פותח את הסריקה בתוכנה ועושה: modify>bitmap>trace bitmap מה שזה בעצם עושה זה הופך את הקווים לווקטורים .. תנסה לשחק בהגדרות ותבין אילו הגדרות נותנות לך אילו תוצאות, אם אתה בוחר לעבוד עם הפן טול, לדעתי כדאי שתקרא כמה מדריכים על פן טול פה: www.pixel2life.com www.good-tutorials.com פשוט תכתוב בחיפוש "pen tool" יש לא קצת מדריכים לזה, (זה כלי מאוד חשוב למעצב גראפי) , בקיצור מה שאתה עושה אחרי שאתה מבין קצת את הפן טול, אתה עובר על הקווים ובעצם בונה את כל הקווי מסגרת של המכונית (בשכבה חדשה כמובן) (כשהתמונה הסרוקה יושבת מתחת), ואחרי זה אתה כבר יכול למחוק את הסריקה ופשוט להתחיל לצבוע על שכבה חדשה (מבחינת מיקום, השכבת צבע יושבת מתחת לקווים ) מקווה שזה עזר, בהצלחה יובל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ