![]()  | 

[דרושים] מעצב , מתכנת 

היי , אני בעל האתר באקאי ישראל 
	מתחיל להריץ מחדש ת'אתר ואני זקוק לצוות עזרה שכולל מעצב אשר יעצב לנו עיצוב חדש , לא צריך להיות כזה מסובך . ויעשה לנו לוגו מתכנת אשר יבנה מערכת קטנה שבעזרתה אפשר להעלות תמונות ישירות לדף באתר ויעזור בתיכנות העיצוב התמורה להכל : פרסום באתר PR4!~! או איכסון , משהו סימלי בעיקרון , העיצוב והתיכנות לא מסובך תודה לכולם על שיתוף הפעולה באקאיי ישראל שבת שלום :)  | 

צור קשר . 
	תיק עבודות זמני בחתימה שם יש פרטים ליצירת קשר. שבוע טוב .  | 

תודה ,עוד משהו!? 
	 | 

ציטוט: 

אור, שווה לך ללכת עליו!  | 

אור אני באמת מציע לך ללכת עליו.. 
	אם מישהו כבר מסכים לך בתמורה למה שהצעת ולפי מה שראיתי המעצב שהציע את עצמו ברמה נחמדה מאוד, תלך עליו (: בהצלחה.  | 

WeBuster - תיכנות ועיצוב אתרים ומערכות 
	מי אנחנו? WeBuster הינם צוות שותפים,מעצב ומתכנת בעלי ניסיון רחב בשוק האינטרנט. מתמחים בעיצוב ופיתוח אתרים ומתעסקים עם התוכנות והשפות הבאות: PhotoShop CS2, ImageReady CS2 HTML+xHTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL מה אנחנו מציעים? -עיצוב ייחודי ומקורי המותאם אישית במיוחד בשבילך. -תמיכה בכל הדפדפנים המובילים (Cross Browser). -ממשק ניהולי מתקדם,פשוט וידידותי המותאם לדרישותיך. -בסיס נתונים-שליטה ואירגון המידע שלך בצורה הנוחה ביותר לך וללקוחותיך! והכל במחירים אטקרקטיביים במיוחד! |----------======----------| צור קשר :) פרטים בחתימה.  | 

הוא רצה כסף , ודברים שאינני יכול לספק 
	תודה לכולם.  | 

דבר איתי אם אתה עדיין זקוק למתכנת 
	 | 

נוצר קשר , עוד? 
	 | 

אור לאתר שהראת אין pr4, 
	אם בכל מקרה תרצה עבודת עיצוב קטנה בתמורה לכמה קישורים מpr4, שלח הודעה.  | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:14. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ