![]() |
[מתמטיקה] מי ניגש למבחן בגרות יום שלישי?
אז מה?
מי ניגש למבחן בגרות במתמטיקה ביום שלישי הקרוב? אני ניגש, אני כיתה י' ואני עושה שאלון 005, נקווה לטוב חרא של שאלון זה חח חצי אני לא יודע מה אתכם איך ההכנות? אני קראתי בעיתון על הבחינה הזאת והיא נקראת: "אימת התלמידים", רגע, את היסטוריה ותנ"ך שכחו?! קיצר שיהיה לכולכם בהצלחה מי שנבחן ומי שיבחן בעתיד גם בהצלחה.. :) |
הסטוריה זה לא כזה קשה כמו שחושבים, זה פשוט לשבת וללמוד את כל החומר מהמיקודית.
כן, גם אני בשלישי ניגש ל- 005, סיימתי את המיקודית הורודה "מיקודית א.מ" , בעיקרון אני מוכן, אני מקווה שלא נדפק עם 2 תרגילים בהסתברות. יש לי היום ומחר תגבורים, נקווה לטוב (: |
יש 2 שאלות בהסתברות, אחת יומ-יומית ואחת רגילה, אתה צריך לעשות רק אחת מהם, מה שלמדת כמובן.
עוד תרגיל בגאומטריה ועוד תרגיל באלגברה (משוואה עם פרמטר, משוואה, אי שוויון, סדרות) יש 2 תרגילים אתה בוחר משם אחד. |
אני נגש...הגשו אותי על 100 ב005. ועל 86 ב006:(
|
ברור שמתמטיקה הרבה יותר מפחיד
תנ"ך והיסטוריה יש מלא שאלות אם תלמד טוב בטוח תהיה בסביבות ה-80 מתמטיקה אתה יכול ליפול על נושא שלא ידעת (לדוגמא אם בחורף ב-05 היה שתי שאלות הנדסה...) ויש לך כבר 66... וזה באסה ואני לא ניגש.. החלטתי עכשיו סופית |
באיזה שעה זה? (אם אני לא טועה זה לכולם באותה שעה אני פשוט לא יודע באיזה שעה זה)
|
ציטוט:
שאלון 005 - 13:00-15:00 שאלון 001 - 18:00-19:15 זה מה שידוע לי בכל אופן.. |
אני ניגש ביום שלישי ל-005 ו-006..
קיבלנו היום ציוני הגשה: 005 על 100:D 006 על 98:D:D:D |
אני :D
בהצלחה לכולם :D |
אני 002 בהצלחה לכולם מחר
אגב לדעתי מתמטיקה הרבה הרבה יותק קל מהיסטוריה דווקא בגלל שמתמטיקה זה הבנה ולא לזכור כמו תוכי את החומר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ