![]() |
סקר לבעלי חברות \ טכנאים.
אני בקרוב צפוי לצאת לחו"ל לכשבוע וחצי.
בגלל שאני היחיד בחברה עם הידע בתחום הלינוקס ואין לי שום כוונה מיוחדת לתרום את ססמאת הroot שלי לאף אחד, אני שוקל מספר אופציות - פלאפון חו"ל לקבלת שיחות חירום בלבד יציאה עם laptop ומודם לוויני \ מבוסס GPRS שכולם יחנקו שבוע לא יקרה כלום - אללה ירחמו :) אופציה מס' 2 היא ככל הנראה מה שאני מתכנן. מה אתם אומרים? |
אתה יודע את דעתי,
אופציה 2 :) |
חח מה GPS מה אתה סטלן
תיקח laptop ותהיה בקפה אינטרנט או במקום שיש אינטרנט אלחוטי.. (זה מה שאני עשיתי - שבועים וחצי בלונדון) נ.ב בחופש הגדול בעזרת ה' 3 שבועות באמריקה =) |
ציטוט:
|
אפשרות 3.
|
אופציה 2 .. עבודה זאת עבודה .. ואולי תעבוד רק בלילה למשל שם (למרות שאולי פה יהיה בוקר חח)
|
3 הכי טוב.
חחח, תומר סיפר לי עליך :P אתה אפילו לו לא נתת גישה לרות וכאלה נראה לי :P חשדן |
שכולם יחנקו שבוע לא יקרה כלום - אללה ירחמו :D
תהנה לך.. אתה לא טס לבעיות וכאבי ראש ? :S |
הייתי לוקח פלאפון במקרה והשרת נופל תקבל שיחת טלפון חוץ מזה למה יצאת לחול בשביל לעבוד?!?!?!??!?!?!?
|
הדיון לטעמי חשוב מאוד אז אני אמשיך אותו
אני חושב שאולי אני לא הטכנאי הטוב ביותר בעולם - אבל אצלי התנהגות מקצועית זה קודם להכל. אני נוסע לחו"ל לא לרגל כאבי ראש, אבל הבעיה שגם השותף שלי , תומר, יוצא איתי באותו תאריך בדיוק. בעיות של שינוי HOSTNAME וכיו"ב יאלצו להתעכב עד לשובי אבל מה קורה במקרה של נפילה של אחד מהשרתים ? שאני מקווה שעד הנסיעה הנ"ל מספרם יגדל (כרגע 3) מה לקוח אמור לעשות במקרה שנופל לו שרת המשחק? לא יכול להיות ש-8 ימים לא יהיה להם מענה. וליאיר יקירי, אין לי שם אפשרות לשבת בקפה אינטרנט. המשך יום נעים! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ