הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [מעוניין לפתוח אתר] מעוניין לפתוח אתר אינטרנט על מוניות. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=46621)

Spezik 31-05-07 19:40

[מעוניין לפתוח אתר] מעוניין לפתוח אתר אינטרנט על מוניות.

מעוניין לפתוח אתר אינטרנט שעוסק במכירת/קניית מוניות מכל הסוגים או מכירה/קנייה של מסרי מונית.
השאלה שלי היא כמה אני צריך להשקיע על מנת להתחיל להריץ את העניין. האתר צריך להיות עם מערכת של לוח מודעות ונותנת למשתמש נוחות מקסימאלית, דרך ליצירת קשר עם הנהלת האתר.
האתר צריך להיות מפורסם במנועי חיפוש מכל הסוגים על מנת שיכנסו אליו אנשים רבים(מכוונים לכניסות רבות). האתר צריך להיות בעל דומיין ישראלי co.il וגם עיצוב(אבל זה הכי פחות חשוב) רציתי לשאול מה יהיה סדר הגודל של אתר כזה.

אם יש אדם שחושב שהוא יכול לתת לי הצעה אטרקטיבית לגבי זה שיפנה אלי אך ורק באימייל:
ron_i@zahav.net.il

מדובר בבן אדם בגיל 40 רציני שמוכן להשקיע כסף על מנת להרים את האתר הזה למעלה.
אשמח אם תצרו איתי קשר תודה רבה ויום טוב :)

נמרוד 31-05-07 19:44

מערכת:3000 ש"ח
דומיין: 80 ש"ח
עיצוב: 300 ש"ח
מנועי חיפוש - אני מדבר על PPC: 5000+ ש"ח

Arie 31-05-07 19:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Spezik (פרסם 489689)
מעוניין לפתוח אתר אינטרנט שעוסק במכירת/קניית מוניות מכל הסוגים או מכירה/קנייה של מסרי מונית.
השאלה שלי היא כמה אני צריך להשקיע על מנת להתחיל להריץ את העניין. האתר צריך להיות עם מערכת של לוח מודעות ונותנת למשתמש נוחות מקסימאלית, דרך ליצירת קשר עם הנהלת האתר.
האתר צריך להיות מפורסם במנועי חיפוש מכל הסוגים על מנת שיכנסו אליו אנשים רבים(מכוונים לכניסות רבות). האתר צריך להיות בעל דומיין ישראלי co.il וגם עיצוב(אבל זה הכי פחות חשוב) רציתי לשאול מה יהיה סדר הגודל של אתר כזה.

אם יש אדם שחושב שהוא יכול לתת לי הצעה אטרקטיבית לגבי זה שיפנה אלי אך ורק באימייל:
ron_i@zahav.net.il

מדובר בבן אדם בגיל 40 רציני שמוכן להשקיע כסף על מנת להרים את האתר הזה למעלה.
אשמח אם תצרו איתי קשר תודה רבה ויום טוב :)

הצעת מחיר מאולפאג:
עיצוב בצמוד אלייך עד שתהיה מרוצה מהתוצאה.
תיכנות מערכת וקידוד העיצוב.
דומיין ישראלי לבחירתך לשנה.
תמיכה ושינויים במשך השנה הראשונה בעיצוב במקרה שיתברר שצריך.
פאנל ניהול לאתר וניהול הלקוחות.
ב5500 ש"ח לפני מע"מ.
זמן אספקה תלוי בעיקר בך (אם תהיה מרוצה מהעיצוב הראשון הוא יהיה קצר, נשנה כמה פעמים עד שתתרצה הוא יתארך...)
פרטים ליצירת קשר בחתימה.
תנאי התשלום: 50 אחוז לפני התחלת העבודה ו50 אחוז בסיום העבודה ולפני מסירת הקבצים.
הצעת המחיר הנ"ל לא כוללת אכסון האתר.

X-T 31-05-07 20:15

נוצר קשר באמצעות דוא"ל.

Niros 01-06-07 00:37

ממליץ על אריה.

sergio 01-06-07 01:32

מוכן להציע קידום האתר במידע ותצטרך.
ואיחסון אתר גם כן.

לא יכול לתת הצעת מחיר, צריך לשבת לדבר ולראות מה הדרישה וכמה זמן עבודה זה כרוך, אבל מוכן להתחייב למחירים אטרקטיבים

Spezik 02-06-07 11:22

אוקיי הבנתי..המחירים כאן בסביבות 5000 ש"ח לא כולל אחזקה שוטפת.
הבנתי אני מעוניין לקבל עוד הצעות למייל אז אם עוד מעוניין להציע המייל שלי ron_i@zahav.net.il.

x-ray 02-06-07 12:18

רון אם יש לך עוד את האיסי שלי מימי ד"ר שנקר דבר איתי ;)

Sivang 02-06-07 12:46

אתה מתכוון מספרי מוניות?

bnetanyahu 02-06-07 15:11

צור עימי קשר 08-8586078

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ