הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   [עזרה]מציאת דומיין יפה + שאלה . (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47001)

SagroN 06-06-07 19:28

[עזרה]מציאת דומיין יפה + שאלה .

שלום :) .
אני מחפש דומיין יפה Net או Com לאתר טורנירים,באתר יהיו טורנירים למשחקים השונים,בנוסף יהיו פרסים .
אני מעוניין בדומיין מושך עין ויפה .
אשמח להצעות :) .

שאלה
כתור לקוח,אני פונה לחברת אכסון ומבקש מהבעלים לרכוש דומיין .
על פי חוק,מותר לבעל החברה לרכוש לעצמו את הדומיין?זאת אומרת מנהל החברה שאליו פניתי,ראה שהדומיין אשר אני מבקש לרכוש הוא דומיין יפה ומושך עין,אז לפי חוק מותר לו לרכוש את הדומיין לעצמו?

d1a1n0 06-06-07 19:36

כן, בטח שכן...

Sermint 06-06-07 19:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SagroN (פרסם 493692)
שלום :) .
אני מחפש דומיין יפה Net או Com לאתר טורנירים,באתר יהיו טורנירים למשחקים השונים,בנוסף יהיו פרסים .
אני מעוניין בדומיין מושך עין ויפה .
אשמח להצעות :) .

שאלה
כתור לקוח,אני פונה לחברת אכסון ומבקש מהבעלים לרכוש דומיין .
על פי חוק,מותר לבעל החברה לרכוש לעצמו את הדומיין?זאת אומרת מנהל החברה שאליו פניתי,ראה שהדומיין אשר אני מבקש לרכוש הוא דומיין יפה ומושך עין,אז לפי חוק מותר לו לרכוש את הדומיין לעצמו?

כן, אם הדומיין הזה שאתה רוצה לקונת הוא עד כדי כך יפה ואתה באמת חושב שיקנו אותו תעבוד עם חוזה.

SagroN 06-06-07 19:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sermint (פרסם 493697)
כן, אם הדומיין הזה שאתה רוצה לקונת הוא עד כדי כך יפה ואתה באמת חושב שיקנו אותו תעבוד עם חוזה.

אעע,למה לפני איזה שנתיים רציתי לרכוש דומיין לאתר בית-ספר והדומיין היה קליט ויפה .
ופניתי לאיזה אחד אני לא זוכר מי,איזשהו חברה והם אמרו לי שהם לא מוכנים למכור לי כי הם רוצים לקנות אותו .

8ohad 07-06-07 11:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SagroN (פרסם 493699)
אעע,למה לפני איזה שנתיים רציתי לרכוש דומיין לאתר בית-ספר והדומיין היה קליט ויפה .
ופניתי לאיזה אחד אני לא זוכר מי,איזשהו חברה והם אמרו לי שהם לא מוכנים למכור לי כי הם רוצים לקנות אותו .

זה לא יפה שעושים לך את זה
מבאס.

נמרוד 07-06-07 11:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SagroN (פרסם 493699)

תפנה רק אל אנשים עם הרבה ביקורות טובות.

Beesites 07-06-07 12:08

דבר לא מוסרי לעשות, לא אתי. וניתן גם עקרונית לתבוע עליו. עקרונית אני אומר כי יהיה לך קצת קשה להוכיח שנגרם לך נזק מזה שבעל חברה קנה את yeriot.co.il או משהו כזה.

בכל מקרה, פיקח יודע לצאת מצרות שחכם לא נכנס אליהם - בדומיינים אני לא סומך על אף אחד אף פעם ורושם בעצמי את כל הדומיינים.

taikaish 07-06-07 12:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites (פרסם 493997)
דבר לא מוסרי לעשות, לא אתי. וניתן גם עקרונית לתבוע עליו. עקרונית אני אומר כי יהיה לך קצת קשה להוכיח שנגרם לך נזק מזה שבעל חברה קנה את yeriot.co.il או משהו כזה.

בכל מקרה, פיקח יודע לצאת מצרות שחכם לא נכנס אליהם - בדומיינים אני לא סומך על אף אחד אף פעם ורושם בעצמי את כל הדומיינים.

דבר לא מוסרי ולא אתי, אי אפשר לתבוע עליו.
רשם דומיינים מחוייב להעביר לרישום על שם הלקוח את הדומיין שהוא רשם במערכת שלו.
כאשר עסק אחסון מהווה רק סוג של "יבואן" הוא לא מחוייב לספק את השירות ללקוח.

קח לדוגמא: אם היית רוצה לעצמך את משחק הפיפא האחרון שנשאר ליבואן,
ומישהו היה שולח בטופס יצירת הקשר שהוא רוצה לקנות אותו,
היית מסרב ולוקח אותו לעצמך. מבחינת בית המשפט זה אותו דבר.

Beesites 07-06-07 12:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 494001)
דבר לא מוסרי ולא אתי, אי אפשר לתבוע עליו.
רשם דומיינים מחוייב להעביר לרישום על שם הלקוח את הדומיין שהוא רשם במערכת שלו.
כאשר עסק אחסון מהווה רק סוג של "יבואן" הוא לא מחוייב לספק את השירות ללקוח.

קח לדוגמא: אם היית רוצה לעצמך את משחק הפיפא האחרון שנשאר ליבואן,
ומישהו היה שולח בטופס יצירת הקשר שהוא רוצה לקנות אותו,
היית מסרב ולוקח אותו לעצמך. מבחינת בית המשפט זה אותו דבר.

ושוב אני עומד מאחורי מה שאני אומר - ניתן גם ניתן. אתה מדבר על "איך מוכיחים" וזה כבר סיפור אחר. הכל תלוי כמובן בנסיבות המקרה, אבל אני יכול להעלות בדעתי כמה וכמה תסריטים שבהם דבר כזה קורה ו"מצמיח" עילות תביעה.

daMn 07-06-07 15:56

תפנה לחברות גדולות ואמינות עם ביקורות.
זה לא יקרה בחיים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:33.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ