הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   בעיות אם המע"מ (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4822)

מתן גיטא 08-11-05 13:43

בעיות אם המע"מ

היום הלכתי למלות את הטופס של המע"מ ועשו לי בעיות הם צריכים אישור מהצבא ועוד כל מיני שטויות עכשיו אישור מהצבא אני לא יודע אם יתנו לי אז אני לא יודע מה לעשות....
אולי אני ירשום את זה על שם ההורים שלי אבל אני לא יודע אם הם ירצו הם לא אוהבים את השטויות האלה..

A1ex 08-11-05 13:45

עם*
דבר עם השותף שלך,אולי הוא יכול להירשם.

omaniusd 08-11-05 14:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי www.oxserv.co.il
היום הלכתי למלות את הטופס של המע"מ ועשו לי בעיות הם צריכים אישור מהצבא ועוד כל מיני שטויות עכשיו אישור מהצבא אני לא יודע אם יתנו לי אז אני לא יודע מה לעשות....
אולי אני ירשום את זה על שם ההורים שלי אבל אני לא יודע אם הם ירצו הם לא אוהבים את השטויות האלה..

הם צריכים אישור מהצבא, במידה ואתה חייל.
במידה ואתה לא חייל, אין לי מושג מה מקשקשים שם.
במידה ואתה לא חייל, ויש לך יותר מחודש עד הגיוס, תעזר בעו"ד כדי להבין את הדרישה המוזרה הזו.

מתן גיטא 08-11-05 16:00

אני לא חייל דחו לי את הגיוס כבר פעמיים לפי התאריך החדש רק ביולי 2006 אני מתגייס עוד חודשיים אני בן 19 וגם אני לא הבנתי מה הם רוצים

eLad 08-11-05 20:19

ציטוט:

איש,

ברגע שאתה חייל צה"ל אסור לך לעבוד הכנסה צדדית מהצד (אפילו אם זה 5 ש"ח בחודש לצרוך העניין), רק בתנאי אחד - שאתה מוכיח לצבא (או לאיזו מש"קית ת"ש) שאתה בא ממשפחת מצוקה ואין לכם כסף בבית בלה בלה בלה..

אני חושב שעשו לך בעיות בגלל שיש לך תאריך גיוס ואתה נחשב "חצי חייל" (למשל בקניית מכשיר פלאפון יש לך הנחת חיילים וכו').

omaniusd 08-11-05 20:19

ציטוט:

אני לא חייל דחו לי את הגיוס כבר פעמיים לפי התאריך החדש רק ביולי 2006 אני מתגייס עוד חודשיים אני בן 19 וגם אני לא הבנתי מה הם רוצים

אם זה עניין של דחיית גיוס, אז אולי זה הגיוני.
פנה לעו"ד.

מתן גיטא 08-11-05 20:53

אוקיי אני יראה מה אפשר לעשות אני ינסה הכל אני יעדכן אותכם בהמשך
יום טוב

A1ex 09-11-05 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
איש,

ברגע שאתה חייל צה"ל אסור לך לעבוד הכנסה צדדית מהצד (אפילו אם זה 5 ש"ח בחודש לצרוך העניין), רק בתנאי אחד - שאתה מוכיח לצבא (או לאיזו מש"קית ת"ש) שאתה בא ממשפחת מצוקה ואין לכם כסף בבית בלה בלה בלה..

אני חושב שעשו לך בעיות בגלל שיש לך תאריך גיוס ואתה נחשב "חצי חייל" (למשל בקניית מכשיר פלאפון יש לך הנחת חיילים וכו').

חחח אז איך אתה מקבל כסף מתיכנות?

shayb 09-11-05 16:37

לא חובה אישור מהצבא כדי לפתוח עסק.
גם אני רשמתי על שמי וששאלו אותי על הצבא
אמרתי שזה עסק של אבא שלי שנרשם על שמי ולא עשו לי בעיות.

דימה 10-11-05 19:12

כן אני מכיר,
ככה אמרו לחבר שלי...
הוא הביא להם מסמכים מהצבא והם הביאו לו ללא בעיות...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ