![]() |
מאיפו מורידים לפלאפון?
היי מה קורה?
יש לי פלאפון חדש :) (מעפן אבל חדש :) ) קיצר הוא תומך לפחות בשירים ואני רוצה לשלוח לו שירים שיש לי במחשב אבל אין לי אפשרות דרך כבל או כדומה איפו אני יכול להעלות את השיר לאינטרנט ולשלוח למכשיר(כמובן תמורת כסף)? יאללה חברה עשו ג'סטה ותעזרו לי :) לילה טוב לכולם ... ותודה. |
אם יש לך חבילת גלישה (וגם אם אין לך, אבל אז זה כבר פחות שווה), יש המון אתרים בפלאפון של הורדת שירים בחינם. או שאתה יכול פשוט להעלות את השיר לשרת רגיל, ואז להכנס לכתובת של זה בפלאפון, זה אמור לפעול.
בהצלחה! |
אם אין לך חבילת גלישה את תקנה לחודש כי להוריד בלי זה סתם לשלם עשרות שקלים
|
תפתח חשבון אחסון חינמי (220mb.com) ותעלה לשרת שלך את קבצי ה mp3 (החוקיים שלך :D), ודרך הדפדפן בפלאפון תוריד אותם.
|
שוב אני מציין בלי חבילת גלישה זה יכול לעלות לך הרבה.. בערך שקל ל 10 קילובייט שזה כמה מאות שקלים על שיר.. לעומת חבילת גלישה מינימלית בסביבות ה 15 שקלים
|
תומך בלוטוס?
אם כן תעביר מחבר שלך אליך הכי פשוט |
אם הפלאפון תומך באפליקצית Bluetooth וגם המחשב (דרוש SP2) אז אתה יכול להוריד למחשב ולהעביר באלפיקציה הנ"ל.
כדי לא להסתבך יותר מדיי יש את אתרי החברות שאתה יכול פשוט לשלם 1-5 ש"ח מה שאתה בוחר ופשוט זה נשלח לך באופן חד פעמי למכשירך. תתחדש ובהצלחה , אור. |
אוקיי...תודה לכולם :)
אז לסכיום במידה ואני עושה חבילת גלישה חופשית בסביבות ה15 שח.. ויש לי אחסון פרטי...אני יכול להעלות לשם את השירים ואז פשוט להוריד אותם למכשיר וזה יעבוד? |
ציטוט:
חוץ מזה יש כל מיני אתרים |
תודה רבה נראה לי אני ילך על האפשרות של החבילה יצא לי הרבה יותר משתלם תודה לכולם..
ושאלה אחרונה.. זה משנה אם אני מעביר ישירות mp3? או שאני צריך לעשות לו קונברט לסיומת שונה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ